user XARNEGA | Hace más de 5 años

idó feis com molts que surten fora de s'illa per estudiar alemán . i pagauvio-so de sa butxaca com moltes familias fan .

user Joana | Hace más de 5 años

Amb el francès passa exactament el mateix, no es pot cursar el nivell acançat a Menorca.

user TANCAU EL CONSELL | Hace más de 5 años

¿Y qué les impide estudiar en Menorca? Hay decenas de cursos de alemán (muchos de ellos gratuitos) que se pueden hacer por Internet.

user K-bildu | Hace más de 5 años

Esperem que ho puguin fer molt prest...Però quin dialecte ensenyen a la EOI...? Plattdeutsch (baix alemany) o Hochdeutsc (alt alemany) perquè clar,.si volen treballar a la sanitat alemanya, els demanaran els localismes propis de la zona, o no és aixi? Ah noooo! que açò només serveix per dividir es català!!

user Laura | Hace más de 5 años

Apoyo a critic...

user Ciutadella | Hace más de 5 años

Totalment ďacord amb crític, hi ha tantes altres coses que no se poden seguir... no ho podem tenir tot!

user John Cena | Hace más de 5 años

Parece mentira que se sigan escatimando recursos en asuntos de índole educativa. Y el agravio comparativo con Mallorca, como de costumbre.

user Etruria | Hace más de 5 años

El foro alemán de cultura en Jardi de ses Bruixes combina alemanes y amantes del idioma para conversar sobre temas super interesantes. Cada dos jueves 19:30 en Mahón. Al menos sirve para no olvidar y mejorar el vocabulario. Lo recomiendo!!

user Crític | Hace más de 5 años

Aquesta situació no es produeix només a Menorca. Tampoc a Mallorca s'ofereixen els cursos superiors de diverses llengües que sí es poden estudiar en els nivells bàsics i mitjans. És un tema pressupostari i de manca de suficients alumnes. Això succeeix en molts altres serveis especialitzats, com el sanitari. Hi ha proves,intervencions i tractaments que no es fan a Menorca i els pacients s'han de traslladar a Mallorca. Però també es dóna el cas que, per certs tractaments (transplantament de fetge, unitat de cremats, etc), tampoc no hi ha possibilitat de tractament a Mallorca i els pacients s'han de translladar a la Península. En el cas dels idiomes, més senzill seria que la EOI organitzés cursos per videoconferència on-line i amb audio i vídeo gravats, així com exercicis on-line. Això resoldria en bona part les necessitats dels alumnes, ja que no hi ha molta diferència entre aquestes classes presencials i les classes on-line. El nivell d'intereacció són similars.

user idò | Hace más de 5 años

Ànims amb ses reivindicacions!!