user Pepe | Hace más de 5 años

Sin duda es tonto, pero ser un ignorante y mal educado no creo q deba ser condenable con privación de libertad.

user Menorqui | Hace más de 5 años

Menoca is not Spain

user loreno | Hace más de 5 años

A ver qué nombre de político balear os sale con C-R-O-M-A-P-O-N-S???? Una pista: CESGARDEN.

user Carles Pons Carreras | Hace más de 5 años

"di mi palabra de defender mi patria" és de ses coses que m'han fet riure més en aquest cau de trolls. Defensa altres coses i no faràs honor as teu nom, mac! (estimat Carlos Carreras Pons, escriure un nom i dos llinatges no et treu l'anonimat, podries tenir un cosí rojoseparatista i no ho saps!)

user dobla mesura | Hace más de 5 años

Losantos demana bombardejar barcelona des d'una ràdio. Quin problema hi ha? o només miram cap a una banda?

user Peggy | Hace más de 5 años

A que esperan a encarcelar a este inhumano.

user Biel | Hace más de 5 años

Sa veritat que tothom té les seves opinions i ideologies, pero s'ha de saber quan xerrar, i quan callar. I sempre que es xerri, fer-ho de bones maneres, no de manera que pugui generar odi entre sa població.

user MAC | Hace más de 5 años

A Cronopons. Yo no estoy jugando, di mi palabra de defender mi patria, esta democracia , mi tierra y no tengo ninguna ilusión de hacerlo ante gente que consideraba compatriotas. Segundo, aquellos que van contra la ley, a sabiendas, es normal que reciban, y aun gracias que no fue en un país de izquierdas (estaríamos contando muertos, no magulladuras). Tercero, dime que tiene de antidemocrático este país, y desde cuando? desde la la segunda republica?

user A Cromapons | Hace más de 5 años

No ens facis plorar amb lo de "dolor" de les imatges del 1-O, encara no t'has adonat que la majoria eren muntatges? et sona lo de fake news? No per que voltrus ho repetiu fins la sacietat es tornarà veritat. No cas veure com un d'aquests pacifics que volien només votar li va llençar a sobre una cadira a un policia ? i les barreres dels carrers que volaven contra la policia? i les pedres contra els cotxos? No ens facis plorar

user cromapons | Hace más de 5 años

A Mac gracies per la resposta i sobre els seus arguments solament dir-li que Espanya no es una democracia, la va ser durant un temps, ara els feixistes l'han segrestat, es veu en seguida quan la justicia de quasi tota Euopa li retreu als jutges espanyols que els delictes pels que son empresonats politics escollits pels ciutadans no ho son. A per cert no em fagi riure amb lo del "dolor" repasi les imatges de 1-O i digui qui te dolor, si els policies condecorats o el poble que solament volia votar. repeteixo, no em faci riure, que el tema es masa serios.