user Es nombres no surten resposta | Hace más de 5 años

En es 150 euros nit eren amb iva jo incluit...Ses cases dins es centre des casvu antic se alquilen mesus de maxima ocupació per airbnb per 200 nit y son cases antigues sense reforma. Y els preus dels hotels ja ni et dic y ni están centrics. Osigui que per 5 habitacións o 10 tindras gent de recepció 24 hores es dia? Sa gent que vol tenir recepcionistes 24 hores es dia es un altre target de clients britanics mes convencionals de fer 7 dias a una tumbona a un hotel. Sa gent que cerca hotels boutique amb encant cerquen tranquilidad y que ningú lis faxi es contes igual que es clients de airbnb. Es teu problema amb es calculs es que no inclueixes es target a qui va enfocat es negoci. Y de totes formes si foain 15 añs en ves de 10 segueox sent rentable per edge funds. Tingent amb conta que cuan compren viviendes com a inversio per alquiler residencial sense contar l'increment esperat amb es preu de sa vivienda tenen unes projeccións de 20 a 40 añs per recupera sa inversió.

user Sr Crack | Hace más de 5 años

Seguro que urbanismo no demora mucho con los permisos

user Es nombres no son tant clars.. | Hace más de 5 años

Sobre es comentari de ¿no surten els nombres? Sense comptar gastos se amortitzaria en 9 anys, sobre es teu calcul, ara contant (impostos per beneficis, municipals,IVA, suministres,, gestoria, comptabilitat, s.social, nomines , manteniment, etc etc etc ), igual es 9 anys es converteixen en 15. Aço si, amb domes un empleat un parell de hores cada dia. O sigui que els clientspagaran 150€ nit, per un allotjament boutique o com li vulguis dir, sense recepcio ni cap tipo de atencio al client. Ja anam be!

user pepe | Hace más de 5 años

Casco antiguo: 1000 edificios. Habrá 30 hoteles de momento que no llegan a las 200 habitaciones y por tanto 400 plazas. Es un número bajo, ridículo si se compara con las 40.000 que tiene Ciutadella. El problema es que se está apostando por inmuebles que no deberían ser hoteles sino casas (para residentes o para turistas, pero ocupadas). Hay que apostar por hoteles en inmuebles más grandes, con más habitaciones, más grandes, más servicios, más espacios comunes y en definitiva MAS CALIDAD. Y sí, en unos años habrá algunos cerrados o para traspasar.

user Ciutadellenc | Hace más de 5 años

Els hotels al casc antic de Ciutadella no provoque gentrificació i els pisos turístics si? Hi ha dues vares de mesurar? Si no deixen les vivendes turístiqes als centres de població; Perquè deixen fer hotels? Es veu que el PTI per els hotels van agafat de la mà, emperò perles vivendes turístiques no! Em sent estafat com a Ciutadà i de debò esper les eleccions del 2019 tregui els polítics que només saben prohibir de l'Ajuntamnet i del CIMe.

user ¿No surten els nombres? | Hace más de 5 años

Els nombres son clars 60 dies de ocupació a lañ x 5 a una mitja de 150 euros nit, et surten 45.000€. Y sa inversio nose cuant rondara pero no es mes que compra una casa vea y fer reforma. Segur no supera es 400.000€ obra acabada. Y es gastus no son masa, amb que tenguis 1 persona per fer ses habitacións duran 1 o 2 hores es día y ja esta. No mes personal. Amb alrededor de entre 5 y 10 añs ja ets recuperat sa inversio contant gastus adicionals y renovar coses que es rompin, etc...

user Joan | Hace más de 5 años

¿Segur que tots aquests hotels podran funcionar i subsistir tots junts? Trob que en fan molts... tal vegada massa... Açò vol coratge...

user fel | Hace más de 5 años

Alegría alegría! Avam quants aguanten d'aquí a 5 anys.

user Elisa | Hace más de 5 años

¡Cuánta creatividad!. ¿Será boutique hotel?, ¿hotel boutique?,¿nuevo hotel boutique?,¿La Boutique?....

user No surten els nombres | Hace más de 5 años

Que algú m'expliqui quina rentabilitat hi ha amb cinc habitacions.... tenint en compte sa inversio que fa falta