user MAC | Hace más de 5 años

Estoy muy contento por Josep y Biel, son de los que darán trabajo al diario, seguro que harán una exposición publica para buscar un fontanero cuando quieran instalar una bañera en su casa, y cogerán al fontanero que mas apure el presupuesto, oh!acaso cogeis a uno que conoces?. Soy de los que fundáis una empresa y hacéis una factura cuando hacéis un trabajo X para un familiar, fuera de nuestra casa? Todo esto que vosotros consideráis que es una tontería para hacienda no lo es! es corrupción ya que lo hacéis a dedo y en negro según que! La corrupción es según como te lo mires. Y nosotros, los españoles somos bizcos y tuertos con una pistola sin instrucciones. Yo se que los mas corruptos son aquellos que no se compran por dinero! y temblad! yo me voy haber si me largo antes de que empiece el follón de estos no corruptos!!!Aqui un Español perseguido por se Español!

user josep | Hace más de 5 años

mac festo mirar, aixi que tu et cosideras corrupta, pues tindrias que estar a la jarjola.

user Stop feixisme! | Hace más de 5 años

Mariano Rajoy, ex-president, no ha acudit a nes debat de sa moció de censura. Deu estar demanant consells a M.Rajoy de com amagar-se per eludir tota responsabilitat. Mira! Ara apareix! Jajajaja A vam quina frase li surt avui, tot un poeta i filòsof.

user josejavier | Hace más de 5 años

Ullastre i MAC, un partit antisistema seria mes el PP, que empra es sistema per a enriquir a uns pocs...açò és ser antisistema, es rescaten bancs a costa de ses pensions per benefici propi...açò és españar es sistema, impost al sol...i un llarg de desproposits més, i MAC diu que creen feina...hauries de llegir les normatives de treball que han redactat aquesta gent...en 4 anys els treballadors han perdut moltissims de drets que havia costat molts d'anys aconseguir...Despidus casi gratis, feines mal pagades, un sous mínims ridículs...Però generen feina tu!...lo que hi ha que sentir..

user Fuera chusma | Hace más de 5 años

La mafia fuera, ahora a ver después elecciones si hay alguno preparado

user Stop feixisme! | Hace más de 5 años

Veig que es peperos ja van canviant definitivament sa jaqueta blava per sa taronja. Quina poca vergonya! Se vos veu venir de tant enfora... Curiós que qui va donar a coneixer es vostre líder, Albert Rivera, qui el va vestir de llarg, Eduardo Zaplana, estigui ara a sa presó. I aquesta moció de censura vindrà seguida d'eleccions generals. Lo que fa ràbia a Cs perque li resta protagonisme, perque se'ls veu que no fan ni proposen res! Només fan temps en favor del PP perque puguin seguir cobrant. Obriu els ulls ja!

user cromapons | Hace más de 5 años

Què va fer per evitar la corrupció sistèmica i generalitzada al seu partit? Per què va encapçalar una campanya irresponsable contra l'Estatut català i va voler treure profit electoral de l'anticatalanisme? Per què ha retallat drets i llibertats fins al punt de posar en perill la llibertat d'expressió? Per què va torpedinar el procés de pau a Euskadi des de l'oposició i després des del govern? Per què es va negar a tractar políticament el conflicte català i va decidir enviar la policia contra la població indefensa que volia votar l'1-O? Raons mes que suficients per fotre fora a Rajoy.

user Toreador | Hace más de 5 años

El PP ya era un zombi, era digno darle el estoque final y acabar con él....

user ay | Hace más de 5 años

Si hay alguno que me cae peor que Rajoy es Rafael Hernando el super corrupto del pp que sigue tratando de tapar los trapos sucios del pp, fuera pp

user cromapons | Hace más de 5 años

Espanya hi guanya. Hem estat gobernats per una banda criminal que ha empobrit als espanyols, peró on es tot el botí robat? Tornaran els doblers els peperos? Jo els foteria a la presó fins que els tornessin. El vestit ui la finanza de la dona Barcenas han estat pagats amb doblers robats, doblers nostres. Tots els peperos haurien de demanar perdó per tants robatoris per tota la geografia d'Espanya, inclús aqui a les Balears fins i tot el president de la comunitat ha estat a la presó, quina vergonya més gran. Ah i un consell a tots els votants del PP que comenten aqui, menys odi, menys veri en les vostres paraules, Espanya, la vostre Espanya hi surt guanyant amb el canvi, al manco amb dignitat, una paraula desconeguda per a molts de voltros.