user practicante | Hace más de 5 años

Venga Rivera... anda vete pa casa y por aqui en las islas no tornis...

user Ciutadellenc | Hace más de 5 años

Jo no xer Balear, jo xer menorquí, que és un dialecte des català,

user Biel | Hace más de 5 años

Ja està bé que polítics vulguin imposar el castellà i marginar al Menorquí. Català

user Menorquí | Hace más de 5 años

No tens prou en intentar carregar-te la cultura catalana, que fins i tot vols opinar de noltrus.

user Lógica | Hace más de 5 años

En esto tiene toda la razón, el problema real es que ya ha llegado un punto que lo que no sé es lo que él piensa y si luego va a hacer lo que dijo o lo contrario.

user Grrr | Hace más de 5 años

Pues a jo (q som menorqui) em sembla una vergonya que ens imposin rallar catala.... Si me romp una cama m es ben igual con xerri es metje....com si es xino.... Lo unic que vui es que me operi be....

user MENORQUIN1 | Hace más de 5 años

Recordar a los catalanistas que, están en tierra conquistada por españoles y, si no les gusta, que sigan a su líder Puigdemont, que ya se marcho cumpliendo su deseo de irse de España.

user Menorquí | Hace más de 5 años

Tú si que ets un discriminador!. Per sort els sondejos ja comencen a indicar el descens que esper que condueixin a la desaparició dels partits que van contra la nostra llengua.

user Crític | Hace más de 5 años

Vergonyós que un polític amb aspiracions a arribar a ocupar un càrrec de responsabilitat, intenti manipular l'opinió pública amb falsetats com aquesta. Després van de constitucionalistes i s'obliden que l'Estatut d'Autonomia és part de l'ordenament constitucional i els importa un pebre. La llengua de les illes Balears és el català. I és obligació de tots els treballadors públics, entendre-la com a mínim. I parlar-la és un dret moral. Afortunadament les enquestes mostren com aquest partit, només present a la política per intentar arribar al poder, perden pistó.

user Això no és Sildàvia | Hace más de 5 años

En Rivera, segons el meu parer, no és més que un aprofitat de la política que només vol governar costi el preu que costi i mentint com un descosit, en aquest cas. Ataca la dreta i l'esquerra, sense més propòsit que el seu rèdit polític. Rodejat això, sí, d'un grup contrari a tot el que no sigui el castellà i el seu centralismte, irrespetuós i faixista.... Heu vist la foto de jovenet fent la salutació nazi?. Potser que ara potri corbata, però l'esperit és el mateix que mostrava de jove. Estic content que les enquestes mostrin un marcat retrocés. Esper, pel bé de l'Estat, que el PP es recomposi adequadament i es construeixi una dreta necessària a Espanya que sigui respectuosa amb les llengües i la identitat cultural de les distintes zones de l'Estat.