user tomas | Hace más de 5 años

deu quin triu dumes y falta se guerlope de ne M. SALORT E SO SON VIAGES apaga y vamonos .

user menorquina | Hace más de 5 años

qui trobau que és el o la més flaca dels 4 personatges de sa foto????? QUUUIIIIIIIN QUADRO.....

user Gran port | Hace más de 5 años

Venga tirar els doblers a la mar!! És tan bo, tan bo, que ahir 2.000 persones van quedar sense desembarcar... Fa pena veure com tirau els diners dels menorquins!

user CONSELL MAONÉS EMPR.NYADOR | Hace más de 5 años

JO TAMBÉ EN ESTIC MÉS QUÈ FARTA DE"EL PUERTO NUEVO" I"EL PUERTO ANTIGUO"¿QUÈ NO TENIU CAP PER PENSAR COM TOCA O ÉS QUÈ SOU MOLT LLESTOS ELS DEL CONSELL?EL DIC DE CIUTADELLA I EL PORT,I PROU.SI ÉS QUÈ ELS DE MAÓ NO FEIS MÉS QUÈ FOTRE EL DIT A DINS EL ULL PER A EMPR.NYAR. TOT LO DIA.¡CANSATS!

user MALIFETES OFICIALS | Hace más de 5 años

Noltres gastam lanterna perque l´ajuntament mos té a les fosques en automàtic,es veu,cada primavera fins passat l´estíu¿?i ni Sherlock Holmes endivinaria la raó de perquè a aquest poble les coses van del inrevés i o funcionen més què malament.Tampoc se entén què faci un mes què HAN TALLAT UN MERAVELLÓS PI I UNA PALMERA DE DAMUNT UN PROYECTE DE ACERA-dic proyecte perque fa cuaranta anys què no hi posen enrajolat i tot són herbes-de suvora Sa Vinyeta de cas Llopis devant MarBlava.UN ATEMPTAT DE TOTES TOTES.UN PI FRONDÒS I SÀ I UNA PALMERA ENORME PROU DISTANCIATS.FA PENA DE VER VEUREU.

user Ajuntament desnortat | Hace más de 5 años

Fel tens tota la raó,cada any IGUAL DE APAGADES TOTA LA PRIMAVERA I A L´HIVERN ENCESES!!!quina falta de llums dels governants què ni se´n temen del què passa.Aquell troç de via COMPLETAMENT A LES FOSQUES què fa por i tot anar a caminar com hi anam noltres cada día.Una vergonya auténtica.I EN FA MÉS DE DOS ANYS QUÈ LES APAGUEN.INDIGNANT.

user Trole | Hace más de 5 años

A poc a poc, el nou port va agafant color... Els envejosos que esperin el sopar fred.

user luis | Hace más de 5 años

Esto no es un puerto, es un dique!!! Que manía de cambiar el nombre a las cosas, Ciutadella tiene un puerto, pequeño, pero precioso, lo otro es algo artificial!!!

user Yo | Hace más de 5 años

Y porqué se tienen que hacer siempre la foto los políticos de turno?viéndolo así,parece que nos regalan las cosas ellos y lo unico que hacen administrar el dinero de la gente,que en la mayoría de los casos,se van y nos dejan un buen pufo.

user Fel | Hace más de 5 años

açò està molt bé, però que al manco encenguin ses faroles des carrer des dic. Fa un mes que estan apagades i a una de ses seres, en fa un parell d'anys que no les encenen. ... i d'aquí a una setmana sant joan, i no hi passarà gent no per aquest carrer ...