user Guiem | Hace más de 5 años

Vuit carotes, vuit homes...i cada any igual. També ho diu es protocol de ses festes que no es poden pintar dones? Tampoc tenim pintores?

user Paquito | Hace más de 5 años

Desgraciadamente cuando morimos todos dejamos de ser fariseos. Pero por mucho que algunos se empeñen y les pese somos recordados única y exclusivamente por nuestras propias obras y virtudes pero nunca por las de los abuelos. No se puede magnificar lo que no existe ni pedirle al olmo que de peras. Más humildad y menos tono. Muerto de hambre.

user Paquito | Hace más de 5 años

A fariseu Paquito: Dios manda en todas partes y en todo, mis creencias religiosas no tiene que cuestionarlas nadie igual que yo no cuestiono las de otros a no ser que sean cuestiones políticas. Cuando dices “manyoclat” no sé muy bien a que te refieres pero si es lo que imagino a Dios nadie no lo magrea ni utiliza, a Dios se le respeta. Tú con tu vida haz lo que te apetezca que yo con la mía haré lo que considere conveniente. bon sant Joan a tots si Deu vol.

user Joan | Hace más de 5 años

¿És que no hi ha espera a demà per mostrar-les pes diari? ¿Quina gràcia fa ara anar-les a veure en directe? N'hi ha que de tant "santjoaners" que volen ser, fan oi... Cada cosa al seu moment, tampoc costa tant esperar un dia més ¿o sí?... Així i tot, bones festes per tots.

user Ponent | Hace más de 5 años

En n'hi ha d'enveja pel mon !!!... Que cadascu s'encuidi de casa seva i dixau amb pau es ciutadellencs.I si no us agrada....NO VINGUEU !!!!

user Na kuanita! Jajajajajaja | Hace más de 5 años

@Ciutadellenca. Idò et pots armar de paciència mona, pq ja no tornarà a ser mai més el que va ser. Sino venc és perque fot oi veure en que sha convertit. No voleu euros? Idò euros tindreu, però sera molt car és preu a pagar x aconseguirlos. D'entrada sant joan ja lheu perdut

user fariseu Paquito | Hace más de 5 años

Déu no mana res respecte les carotes,Paquito!Déu agafat i emprat com a cada ú li convé per les seves teoríes,eh?massa manyoclat el teniu menys pel què tocaria de ver...

user SENYORS? I CARCAMALS | Hace más de 5 años

Caixer Senyor vosté se ha lluït igual de malament què tots els anteriors,enhorabona al 2018!

user ciutadellenca farta de voltres | Hace más de 5 años

Kuanita de cul de bòtil,mira,entenc la teva creixent confusió veient el nik i el comentari(psicología instantánea per altra banda)i el teu desassossec existencial santjoaner,però com en hi sobrau tants i tants i tants com tú a Sant Joan,si te´n vas i no tornes no te enyorarem,què tornarem en tot cas tots i totes les què mos en hem anat ja fa anys i anys de les nostres estimades festes què voltres i els mallorquinots mos heu pres i ho tornarem a omplir de bona gent.Salut Kuanita,i ara sí ves a jugar de cul de bòtil on vulguis si trobes quí et vulgui.

user es beure te fa perdre la visió de la jugada | Hace más de 5 años

Kuanita,deixa de banda el bòtil i ves-ten a per lo del cul...amb amor de ciutadellenca en festes,he dit.Tú m´entens,reinona.