user Paqui | Hace más de 5 años

Només mallorquins hi van?

user as | Hace más de 5 años

Soc menorquí i està clar que el simbol de Sant Joan s'ha perdut, jo desde que vaig a Sant Joan nomès hi vaig per beure gin amb llimonada i lligar i el que no ho entengui que tanqui els ulls. El temps ha canviat i aquest es el sentit de les festes i no hi ha més. Encara us pensau que a ses festes la gent va a veure els cavalls botar? La gran majoria no, pero mentre ens respectem tot anirà bé.

user Toni | Hace más de 5 años

Quan ets Ciutadellencs son minoría a ses seves propies festes,senyors ,aquí tenim un problema....quina pena com Menorqui que som no voler anar a ses festes de Ciutadella per no veurer coses que fan mal al cor.

user Pedro Sanchez | Hace más de 5 años

Ciutadellenc: si t’en vas no tornes que estarem mes amples. La solució no es que no vinguen, es que se’ls eduque amb valors i no tingan l’exemple dels pares empre ebris i prenent alcuol tots els dies. Que espera la gent que dona eixe exemple?

user Kapak | Hace más de 5 años

Donç jo m'ho passo fantasticament. Jaleos, cavalls, gin amb llimonada, amics, familia, cases per visitar. I l'any passat fins i tot vam recuperar els jocs del pla, no esperant 10 minuts entre ensortilla i ensortilla. Si venen joves a beure i lligar, sincerament, m'es igual. El caragol del born aquesta tarda sera igual de bo que els altres anys. Deixeu l'amargor a casa i sortiu a disfrutar de aquestes fantastiques fesres. Jo al mig del carrer, per Santa Clara, al caragol del Born, al caragol del pla...no veig ningu trist i amargat. Deu ser que tots aquets es queden a casa a escriure pel diari. Bones festes!

user ciutadellenc | Hace más de 5 años

no se de quina manera, ni com ni que, però està clar que Ciutadella hem de fer cosa perque és un verdader desastre sa fietada que ve de Mallorca a emborratxar-se, lligar i partir cap a Mallorca, i no tenen ni idea de lu que és sa festa tan polida que teniem abans, HO HEM D'ATURAR JA! hasta a jo me fa ganes narmen de Ciitadella aquets dos dies!!!! quina vergonya lu que ens ha quedat.....

user Carolina M | Hace más de 5 años

Es progrés mus du canvis que hem d acceptar tant si volem còm no, antes anàvem quolca diumenge a Cala Blanca a nedar i era enfora, teníem "telegrafos", escriviem postals, no anavem de creuer i deixavem sempre obert. Ara tenim el que tenim: unes festes de Sant Joan impresionants, magistrals! que evolucionen còm tot i hem de cuidar, i ho feim i segurament podrem millorar. VISCA SANT JOAN I VISCA CIUTADELLA. Sort i ventura!

user Historiador. | Hace más de 5 años

No se de que se quejan algunos,despues del año de la desgracia Ciutadella se repoblo de nuevas gentes incluso de Mahón pero la inmensa mayoria vinierón de Mallorca de esto hace unos cuantos siglos pero pero hay una cosa que permanece y es el mismo acento que tienen mallorquines y ciutadallencs y muchas palabras que conservan en común como por ejemplo tumatiga cuando en el resto de Menorca decimos tumatic pero hay muchas mas que no caben aquí.

user Carolina M | Hace más de 5 años

Hi ha de tot però una reprimenda als grups de joves mallorquins maleducats que ens ha tocat patir perquè els hi hem llogat una casa i l han deixada feta pols, amb mobles romputs, cadires dins piscines i un llarg etc o s han anat correns des bar x no pagar (nomen el que he viscut i no es cosa esporàdica). Les empreses de lloguer no no en volen d aquets i jo tampoc. Els seus pares ho deuen saber? Açò ens fa molt mal però a ells els hi passarà factura esper. Als que respecten sa festa i fan bulla civilisadament, benvinguts!

user Ciutadellenca | Hace más de 5 años

Los niños estan pagando 300 eu por una semana + apartamento+ barco para venirse a las fiestas de Sant joan... increíble!!!!...y vergonzoso quien le organiza.Despue nos quejamos de la masificación.Gracias de verdad... solo piensan en dinero..