user Helena | Hace más de 5 años

Com es nota que els funcionaris polítics posen a tots els seus deixebles a "fer feina" els matins, en el seu "horari laboral" jajajajajaja, per tal de defensar els seus interessos de partit. Mai més !!!!!!!!!!!!!!

user Francesc. | Hace más de 5 años

Sr. Redactor, Sr. Director; la plaça Jaume II no está cerrada al transito, este sufre una desviación en la misma plaça. Uds. confunden al lector/usuario. Salud.

user ciutadellenc des cavallitos | Hace más de 5 años

Estic cansat de notícies tendencioses que no fan res més que exaltar als ja exaltats. S'han començat unes obres en una zona de Ciutadella que no és el centre, per les que hi pas cada dia i que NO PROVOCA cap altra complicació que haver de desviar-se dos carrers per fer el que jo vull fer, que és anar al centre. Cada vegada que hi pas no he vist cap, vull dic CAP embús o problema de transit greu diferent als que ja hi ha allà habitualment. Prou demagògia per part de qui informa.

user A turista estressat... | Hace más de 5 años

He viatjat molt i si, he vist carrers obres i supos que ses autopistes i carreteres dels llocs que he visitat també deuen asfaltar en colque moment, però a sa majoria de llocs que he anat he pogut disfrutar de bones infraestructures (estacions de bus com toca, bons accesos a atraccions turistiques, informació...) aqui ens la pela tot, s'hivern ens morim d'oi i gairabé (per mala sort) vivim i dependem molt dels ingressos que deixen els turistes quan venen a l'estiu, és de rebut que els rebem d'aquesta manera? No crec que a Mallorca i a Eivissa ho faixin, aquí raparem ben fort i si seguim aixi perque ja pot ser "polida" sa roqueta, pero com esta ara fa empegueir, i evidntment açò repercuteix directament a turistes... començam a estar a sa penosa altura de Grècia o destinacions d'aquest nivell, però molt més cars... espevilau

user Veïna | Hace más de 5 años

Tenen tot s´any. Açò és tenir poc seny!

user Never again | Hace más de 5 años

Mai però mai més!!!!!

user Un Menorquín | Hace más de 5 años

A ver si todas estas quejas se reflejan en las próximas elecciones.

user Fastidio | Hace más de 5 años

4 meses para 200 metros de calle?Se están riendo de algunos, que por cierto son los que pagan.

user Otra? | Hace más de 5 años

Más obras? Mas obras!!!??? Que pereza por favor y en pleno verano.

user Turista estressat | Hace más de 5 años

Estic d.acord en que a ple mes de juliol.fer unes obres al centre de Ciutadella no es de rebut, però comentaris com «els turistes no tornaràn més»....que vol dir?? ...Que poc viatjau...no heu anat mai de vacances i heu trobat obres, no heu anat de vacances i heu estat aturats perque asfalten...ja no hi tornareu més??? Supos que millor per aquella gent, no hauràn d.aguantar-vos com a turistes estressats, que d.aquest tipus de gent en sobren a munts.