user Bep | Hace más de 5 años

"Jxuc", si precisament he possat es comentari, és perque sa diferència entre el DCVB, que conec i és amb es que he estudiat, amb es Diccionari oficial de la llengua catalana, és que aquest darrer deixa de banda moltes varietats locals balears i no tantes valencianes. Sembla ser que darrera sa paraula "barbarisme" i "castellanisme" hi cab tot. I no. Per cert...i qué me dius de sa restricció de s'ús de s'article salat?

user TROLE | Hace más de 5 años

Quan l'obvietat s'imposa a força de brandar.

user jordi tururut | Hace más de 5 años

y yo me pregunto.. estan por la labor de respetar los "endemismos", terminos adquiridos por el paso en las islas de culturas que se han integrado en ellas o es solo una mano de lejia para quitar el olor a podredumbre de esa falsedad denominada "paisos catalans"?

user Razonable | Hace más de 5 años

Otra vez lo mismo. Perdiendo el tiempo que deberíais dedicar a trabajar para los contribuyentes. No nos interesan vuestras tonterías. A trabajar. Venga a trabajar.

user dic | Hace más de 5 años

Bep: També podriem demanar respectara les diferents modalitats de cada poble.

user Catalanum | Hace más de 5 años

La lloca catalana ben enmig, donat calor ( i euros) als pollets valencians i balears.

user jxuc | Hace más de 5 años

No és que sigui lògic, és que és sa realitat comuna. Rallam una mateixa llengua i compartim història i cultura. Bep, te recoman emprar es diccionari Català-Valencià-Balear (DCVB), magna obra d'Alcover i Borja Moll que recull totes ses paraules i varietats de TOT es domini lingüístic català (i, fins i tot, t'ofereix com exemple frases típiques, refranys, expressions amb sa paraula cercada, i sa traducció al castellà).

user Pau | Hace más de 5 años

La política lingüística a la lengua es como la música militar a la música. Les da igua la lengua, la convivencia, la formación de los ciudadanos o la ampliación de sus oportunidades. Es pura ideología por encima de todo lo importante. Es muy provinciano, muy patético, muy pobre.

user Bep | Hace más de 5 años

Sincerament, ho veig lògic i no me sembla malament. Però vull es mateix respecte per ses particularitats de ses derivacions de ses illes per part d'es representants lingüístics d'es català, com es que tenen amb es valencià, una variant molt més respectada i reconeguda. Aquí crec que mos podem sentir una miqueta ignorats i poc respectats. Es diccionari oficial català actual deixa de banda moltes paraules en plà de ses illes i gaire bé cap d'es valencià. Per no rallar de sa reducció de poder emprar s'article salat a tots els registres, sense restriccions. Més política lingüística i menys lingüística política

user Un Menorquín | Hace más de 5 años

No!!, si??? los tres juntitos... y esto se les acaba de ocurrir ahora verdad?? dejarme adivinar.. lo siguiente será una policía autonómica en baleares...y valencia.. luego una única bandera...sigo?? ayyy Sánchez, la historia te dejará guapo a ti, a pujol y a todos los de la moncloa.