user josep | Hace más de 5 años

els fachendas s´han posat nerviosos, aquell noi ja te feina i treballa, m´agraderia veure si fos un garrulo, si tindria feina o l´aurian ja deportat.

user K-Malafot | Hace más de 5 años

Bravo Valtonyc. Tienes todo tu derecho a ser de izquierdas, comunista, marxista, leninista, troskista, maoísta, antifascista, independentista y tonto del esfínter de abajo.

user Machote | Hace más de 5 años

Quédate allí cincuenta años y de paso nos dejas tranquilos en España. que aquí no cabe un tonto más.

user joan pons | Hace más de 5 años

ja está bé de donar publicitat a una persona que se pasa sa vida insultant i animant a matar gent. ?Es açò normal? Me sembla molt bé es tipus de musica que vulgui fer i que agradir a més o manco gent, però en un estat democratic no es pot tlerar açò. Ell ralla de fascisme quan fascisme es lo que fa ell precisament. Ell ralla de una Re. catalana tipus Maduro o Corea del Nord, exloent tot lo demés... Ala ja que doni sa cara i en uns mesos será fora...

user Joan | Hace más de 5 años

Esteis molt nerviosos, sembla que aquest jove ús a robat a tots! Deu ser es problema més important per voltrus! No ho puc entendre! Catalanofòbics!

user Sebastia Benejam | Hace más de 5 años

Calificar su "obra" de vulgar, soez y ofensiva entra en la critica a la que esta expuesto todo artista.Y con no comprar CDS y/o no acudir a actuaciones pues...."punto set y partido" Lo que no es de recibo ni se sostiene por ningun lado es que el "artista" no tenga los cojones de defender su obra, ya sea en el Juzgado, si es el caso, o en la taberna de la esquina....lo dicho no hay cojones....Muy valiente en sus letras e interpretaciones pero, sin cojones de cantarselas al Juez. Hala paseate por el muelle de las especias de Gante igual se te abre......

user Mojito | Hace más de 5 años

Em sembla que hi ha molta gent que no a escoltat gaire musica x aqui...hi ha molts grups de ultra dreta que diuen autentiques brbaridads...molt de pinyeta pinyol i despasito i daqui no sortiu...caps de gaviota!

user Enhorabona | Hace más de 5 años

No m’agrada el rap però senti una gran admiració per en Valtonyc. Vull donar l’enhorabona per la seva lluita i el seu sacrifici per la democràcia i els Drets Humans. Con més veus hi hagi al món explicant les barbaritas que passen a Espanya, millor.

user Ffff | Hace más de 5 años

Hola. I al periodista que pretén; tornar a bombardetjar Barcelona, cremar cervesseries de la Baviera i s'en riu de l'enfermetat de n'Echenique... Quants anys l'hi han caigut? Salut

user misto | Hace más de 5 años

Creo que te has equivocado, alli no tienes nada pendiente, es España que estas reclamado por la justicia.