user Ciutadella | Hace más de 5 años

No ho entenc, també hi poden anar amb taxi?

user Pere | Hace más de 5 años

menuda reliquia el autobús de Favaritx ... eso contamina mas que 100 coches juntos , no tenían alguno "del siglo XXI" ??

user A Bond de nou | Hace más de 5 años

“És un hàbitat de conservació prioritària per la Unió Europea: les basses temporals mediterrànies. Es Cós des Síndic és una de les més peculiars que existeixen a Menorca, atès que s'alimenta tant de l'aigua de pluja com de l'aigua de mar que hi arriba en episodis de temporal fort. Té una funció ecològica molt important: és una zona de descans, alimentació i cria per a diferents espècies d'aus, i conté una gran riquesa biològica.” http://imatgesdemenorca-magda.blogspot.com/2016/08/es-cos-des-sindic-bassa-temporal-de.html

user No mes | Hace más de 5 años

A ver como cuadran las cuentas, tenian un deficit previsto de 28.000€ si 40.000 usuarios lo utilizaban, casi mitad del verano y han transportado menos del 10% de lo previsto.

user Inversió 0 | Hace más de 5 años

A Joan: per a tu que és una massificació? 4000, 5000, 20.000 persones en un mateix lloc, deixeu de ser ridículs amb excuses barates, confoneu sa gent amb imatges d'uns quants cotxes mal estacionats al no haver llocs habilitats per estacionar (falta de gestió i planificació i absencia total d'infraestructures). Sou ridiculs i de cervell tancat amb clau. Per cert jo hi vaig no una ni deu vegades, si no segur que mes que tu. Ala!, ves a fer una volta pel far de Cavalleria i agafa idees. Qui vos creis que sou per impedir el lliure pas a zones que s'hi ha anat tota la vida?. No aneu gens be.

user Joan | Hace más de 5 años

Segur que tots els quie es queixen hi van una vegada com a mínim al mes de s'estiu...quina llàtima em feu...sempre obrint boca d'allà a on és desconeix sa problemàtica... Són propóstes arriscades i poc populars, però valentes. S'ha protegir s'entorn davant ses massificacions, al meu parer.

user A sabiondo | Hace más de 5 años

Infórmate tu,experto en fragilidades geológicas,medioambientales.....Sobre el fango se jugaba al fútbol y los autoescuelas hacían prácticas(no era el sitio adecuado),en invierno entre lluvias y tormentas quedaba igual. Lo de lugar de paso para que beban los pájaros es mentira la carretera al faro hace que se inunde artificialmente.

user A Bond | Hace más de 5 años

Antes de opinar informate. Lo que tú llamas “la explanada” es un área natural importante y muy frágil. Por esto está acordonada. No hay que entrar ni andando.

user Inversió 0 | Hace más de 5 años

Vaya exitazooo!! Que pasaaaadaaaaa!! Wowww!! Esto va a ser estudiado en todas las universidades del mundo y ya se prepara un documental del National Geographic. Que pasote!! No se puede ser mas sectario defendiendo a muerte y propagandistamente sus ideas "foradades", y venga bombo y platillo con los buses, y venga dar cifras ridiculas, 1327 en 10 dias son 133 usuarios "al dia", vayan a reirse de otros que su costumbre de tomarnos por imbeciles ya les define, vaya con el Consell Insular!, se cree que todos somos tontos y la que lo sabe todo de todo.

user Bond | Hace más de 5 años

El faro tendría que ser un bar restaurante con habitaciones y la explanada un gran parking,no afectaría para nada el medio ambiente. En cualquier sitio funcionaría pero aqui con estos del puño en alto que viven de lo público,imposible.