user Ffff | Hace más de 5 años

Hola. Ara resulta que l'agressor ( amb crit de viva franco) és inspector de la brigada d'informació... Molt típic d'un país a on indultam i ascendim a condemnats per tortures( Perez de los Cobos) posam medalletes a torturadors tipus "billy el niño" o forces de seguretat que utilizen la post-veritat per empapelar gent... Espanya està espanyada

user dic | Hace más de 5 años

Indignada: Si,si que vuelva FRANCO,que tal te sentaria que la primera pena de muerte que firmara (de eso sabia mucho)fuera la tuya?

user armandorampes | Hace más de 5 años

No falla: Els Constitucionalistes emprant la violència. Sou tant democràtics que justifiqueu la violència. Els constitucionalistes de maneta dels intransigents, dels feixistes a les manifestacions.

user Ffff | Hace más de 5 años

Hola. Molta raó tens Cromapons! Joan, als EUA (si en Borras, hagués estat negre, el pelen). Per altre banda, mescles fets puntuals d l'1 d'O, Oristano... Un poc d'aquí, un poc d'allà. Que s'aclaredquin els fets, perfecte. El problema és que ( hem permet fer demagògia, com vostè) si ho ha d'aclarir un G.C dels que van agredir a St. Esteve de les Rovires( poble inventat per les forces de seguretat) o el policia de Alsasua ( que surt impoluto, als video posteriors al dia - que temió por su vida-)... O el GC de la manada ( sí el robador de mòvils)... Ho té mal el periodista, potser sí " dic" molta poma... Salut

user Normal | Hace más de 5 años

Amb tant d'odi generat per independentistes es normal.

user dic | Hace más de 5 años

Ffff: El problema es que ni ha molta de poma podrida en aquest pané.

user Demond Puix | Hace más de 5 años

Yo creo que lo que dijo fue Visca la Republica Independent de Catalonia y visca Puxol, visca el Artur Mas, visca el 3% , visca el independentisme y visca la nostra llibertat de fer lo que volem.

user Ja brollen | Hace más de 5 años

Ja brollen es comentaris ... Seguiu, seguiu... Ningú per fer sa seua Feina ha de ser agredit.. Molt menys per un policia... Vergonya!

user cromapons | Hace más de 5 años

Imaginad: un Mosso d'Esquadra fuera de servicio le parte la cara a un periodista, pongamos, del ABC al grito de "Visca Catalunya Lliure". (Hilo) En el Congreso Pedro Sanchez hubiera tenido unas palabras de apoyo. Borrell diria que se confirma el "enfrentamiento civil". Rivera hubiera pedido la dimisión del Conseller d'Interior, Casado la aplicación del 155 y cierta izquierda española hubiera "condenado" los hechos. La Sexta, A3, Telecinco y La1 hubieran hecho "especiales informativos". Los tertulianos estarian pidiendo quitar las competencias de seguridad y diciendo "nazi" a todo catalán viviente. La Fiscalia estaria actuando a todo vapor, las acusaciones de "terrorismo" estarian sobre la mesa y el Ministerio del Interior, la Policia Nacional y la Guardia Civil ya estarian "practicando detenciones"... Pero no. Resulta que el agresor es Policia Nacional. Nada de todo lo anterior pasará. Esa es la justicia en España.

user Indignada | Hace más de 5 años

Claro que sí yo también te lo digo y te lo repito, VIVA FRANCO, y que vuelva pronto a poner orden y control que , nos están destruyendo , España, un atajo de mentecatos, verdad que sí