user Tolo | Hace más de 5 años

Vaya cinismo decir que no ganaron y hasta que perdieron dinero con el sablazo que pegaron facturando más del doble por los vigilantes que el año pasado y tres o cuatro veces más por los contadores de aforo e informadores de pasillo de es Pla.

user tomeu | Hace más de 5 años

Es qui desinformes ets tu "Sec", tot lo que ha dit Triay es ben ver, hi ha hagut fraccionaments de contractes, ses empreses que van tenir es contracte ja cercaven personal abans de d'adjudicació i fins i tot abans de que els hi demanesin presupost, s'ajuntament va pagar 16 euros hora fa un parell d'anys i 20 euros hora l'any passat a ses mateixes empreses per sa feina que en hi ha costat ara 75 euros per hora, llig es Diari d'avui i informat abans de parlar.

user Xec | Hace más de 5 años

Quina pena que un mitjà públic com ib3 fes un titular anunciant com veritat certa s'acusació de Siudadanos (perdó, upcm, perdó en triay), encara que as cos de sa informació sí que es deia que eren acusacions de s'oposició. Quan un mitjà desinforma, i més si és públic, fa molt de mal als ciutadans.

user Uno | Hace más de 5 años

Claro q no ganó dinero. Se saltó la ley a la torera, no pagó el seguro de los empleados, ni la Seguridad. Social, ni....en fin. Que la empresa puso de su dinero para que disfrutaran los demás, y, los empleados no cobraron, como eran las fiestas se dijeron, vamos a trabajar de gratis para q disfruten los demás mientras yo disfruto del fresquito y la tranquilidad del lugar. Éstos y los políticos se han creído que la sociedad es tonta? Que los políticos ya sabemos q sí, pero la empresa de seguridad...?

user DANI | Hace más de 5 años

Kapak en su comentario se ha aproximado a la realidad.

user menorca | Hace más de 5 años

per es qui diuen "rescat a preu d'or" i bla bla bla.i que vos pensau????? en quin mon viviu???que s'ha de regalar per la face???. que te penses que si tens un hotel i un diumenge de matinada se t'enva es llum, se te crema un cuadro, s'atura es clima.. que trobes que val que s'instal.lador vengui d'urgencia i t'ho solucioni quan ningu mes vindria un diumenge vespre??? arreglarte es embrollos i marrons te un preu.que creis que val, quan s'ajuntament esta a dia 1 de juny, sense tenir res resolt, sense ningu que li faixi, i salvarli es pato??????.jo fos s'empresa, el doble hauria cobrat, per burros e ineficients, vols que te solucioni es marron, pues val tant, i per avall. i sino t'agrada, posa a n'es concejals a fer pasadís. i a na joana de controladora d'accés i megafonia.

user Lina Taltavull | Hace más de 5 años

Todo esto es resultado de la improvisación y hacer las cosas tarde y mal. ¿A quién se le ocurre convocar el 3 de mayo los concursos para adjudicar los servicios de las fiestas de Sant Joan? Después quedan desiertos... y fraccionamientos de contratos, que por cierto nadie ha denunciado aún a la Fiscalía o la Sindicatura de Cuentas a pesar de los informes de ILEGALIDAD de la secretaria y la interventora del Ayuntamiento de Ciutadella. Por favor, Joana Gomila y Laura Anglada, PSM y Més, teneis un año para organizar las fiestas. MES ineficacia, impossible.

user Kapak | Hace más de 5 años

Ningú vol posar els llums de Sant Joan, ningú vol posar els llums de Nadal, els costa trobar técnics que els redactin projectes, ningú vol l'assegurança...sabeu perquè, perquè no surt a compte. Son moltes hores de treball, mal pagades, pagades a vegades a més de 180 dies... Fer un pressupost per presentar-se a aquestes coses no es gratuit. Pot costar molts diners. I si hi ha prou feina per a privats...perquè competir en feines d'empresa pública? No les vol ningú. Han de demanar perfavor que algú posi els llums de Nadal i les empreses ho acaben fent per no deixar el poble sense, no per la feina. Surt molt mes a compte treballar per un privat, més ben pagat i pagat com a molt a 30 dies.

user Jordi | Hace más de 5 años

Van sortir un munt d'anuncis en els que les empreses que l'ajuntament va contractar anunciaven que pagaven al personal 10 euros per hora als informadors de passadís dels jocs del Pla, 10 euros per hora als comptadors d'aforament, 20 euros per hora als vigilants jurats que contractaven I a s'edició impresa des Diari d'ahir surt que l'ajuntament va pagar a les empreses 75,62 euros per hora per als informadors de passadís dels jocs del Pla, 65,87 euros per hora per als comptadors d'aforament i 54,66 euros per hora per als vigilants jurats, de "rescat" res, negoci redó per les empreses i balafiament pels ciutadans.

user marc | Hace más de 5 años

No s'ho creuen ni ells el seu "rescat" ens ha costat un ull de la cara, a veure si ens fan el favor de no "rescatar-nos" més.