user SHERIFF | Hace más de 5 años

Qué bien se ven las mociones de censura desde el otro lado , verdad ? Dimisión !!

user Víctor | Hace más de 5 años

Contratación irregular a costes arbitrarios, a una empresa conocida, ofertas de empleo anticipadas a la adjudicación... huele fatal, huele a la "administración" "dels ventalls". Gracias UPCM por abrir las ventanas.

user Jordi | Hace más de 5 años

Hi ha que veure com tiren i juguen amb els diners del poble. Van sortir un munt d'anuncis en els que les empreses que l'ajuntament va contractar anunciaven que pagaven al personal10 euros als informadors de passadís dels jocs del Pla 10 euros als comptadors d'aforament 20 euros als vigilants jurats que contractavenDesprés s'edició impresa des Diari informava que l'ajuntament va pagar a les empreses75,62 euros per cadascun informador de passadís dels jocs del Pla 65,87 euros per cadascun comptador d'aforament 54,66 euros per cadascun vigilant juratI deia es Diari en paper "son 21 y 11 euros respectivamente más que lo pagado a los vigilantes de seguridad de categoría y responsabilidad superior". Si el preu pagat a les empreses pels vigilants jurats és d'escàndol, lo que van pagar pels informadors i comptadors és encara pitjor. Fan molt bé de denunciar-ho perquè ja està bé d'en fotre's del poble els del tripartit PSM-PSOE-Podem. Dimitirà algú per aixó?

user santi | Hace más de 5 años

Es va contractar amb un munt d'irregularitats pel que es veu i a més pagant molt car i pagant encara més per personal auxiliar que per personal de categoria laboral superior com són ets vigilants de seguretat, si els diners els paguessin de la seua butxaca l'equip de govern segur que no els haguessin tirat d'aquesta manera.

user JPA | Hace más de 5 años

Quina endemesa açò és el que té dormir a sa palla i arribar tard a tot, que després el poble ha de pagar doble de lo que valdrien ses coses si és fessin bé. Es veu que ets d'UPCM sí que miren pel poble.

user dani | Hace más de 5 años

És al·lucinant que tinguent el informe técnico municipal, que señala que para los informadores «la única tarifa comparable» la encuentra en el palacio de congresos de Madrid, 11,04 euros la hora. La mejora en su propuesta al señalar 14 y, sin embargo, el trabajo se contrata finalmente por 75,62 y 65,87 euros respectivamente. L'equip de govern haurien d'estar empegueits i el regidor responsable de pagar aquests preus d'escandol ja hauria d'haver dimitit.

user Mala gestión | Hace más de 5 años

La señora concejala del PSM, por desgracia, ha demostrado que la gestión y preparación de las fiestas de Sant Joan le ha venido grande. Una vez quedó desierto el concurso público a mediados de mayo y antes de hacer chapuzas para contratar personal para Sant Joan, lo suyo era poner el problema encima de la mesa y decidir con todos los partidos si vistas las circunstancias se ANULABA SANT JOAN (ES PLA I CARAGOL DES BORN) por la imposibilidad de tener los efectivos de seguridad para garantizar las fiestas. Y si se decidía seguir adelante, como se hizo, que fuera al menos con el consentimiento de toda la corporación. Al PSM le está empezando a pesar la obsesión por colgarse las medallas ellos solos. Puro egocentrismo del partido pluscamperfecto.

user bep | Hace más de 5 años

Està més clar que s'aigua.... la misma empresa, «según facturas obrantes en el Ayuntamiento», cobró a 16,94 la hora de los informadores en 2015 y a 20,57 en 2016... i ara... el trabajo se contrata finalmente por 75,62 y 65,87 euros respectivamente...S'equip de govern que s'ho facin mirar perquè no hi ha dret que tirin així es doblers des poble. Enhorabona UPCM per defensar es drets i es doblers de tots.

user Pau | Hace más de 5 años

Ses empreses que van tenir es contracte ja cercaven personal abans de d'adjudicació i fins i tot abans de que els hi demanesin presupost, s'ajuntament va pagar 16 euros hora fa un parell d'anys i 20 euros hora l'any passat a ses mateixes empreses per sa feina que en hi ha costat ara 75 euros per hora, vergonyós, fan molt bé de denunciar-ho

user jaime | Hace más de 5 años

Es tan evidente que los hubo y tiene toda la razón que lo único que quiero preguntar es quién va a dimitir por este chanchullo.