user manumenorca | Hace más de 5 años

... cada año nos sorprenden agradablemente las ingeniosas obras del street art... y cada año nos sorprende desagradablemente la actuación de algún que otro memo celoso de no tener las capacidades de estos artistas, dañando la obra y privando a la gente de su disfrute... yo si fuera uno de los creadores, pasaría toda la noche con un buen garrote protegiendo mi trabajo, por muy efímero que fuese... no hay calificativo para esos desgraciados

user Menorquina | Hace más de 5 años

Una "barbie robot" representa a una turista? pff... Quin mal gust d'obra d'art. Volem persones polides, no robots!

user A Quin Torrat | Hace más de 5 años

Quin Torrat, açò forma part d'un festival organitzat per una associació de comerciants, amb els permisos corresponents de particulars i ajuntament. Rompre una peça com aquesta que està a la via pública seria més similar a rompre una farola, però amb el valor afegit que es tracta d'una peça artesana o artística única. No sé on veus la llibertat d'expressió on un posa i s'altre boicoteja. Pel que comentes sembla que la "dreta" boicoteja la llibertat d'experessió. És així? O què volies dir exactament?

user Quin Torrat | Hace más de 5 años

Això també es llibertat d'expressió,no? Tu ho poses i jo ho trec. O és que només és la esquerra qui pot dir la seva?

user Calavin | Hace más de 5 años

No mes es tracte de respecta Res mes

user David | Hace más de 5 años

Ja m'agradaria enxampar a un d'aquests fantasmets que es dediquen a pintar lletjament Menorca amb graffitis de mal gust i firmes cutres, i a qui destrossa mobiliari urbà i obres d'art com aquestes, açò si és street art, i no sa porquería de pintades que es poden veure per casc antic tant de Maó com de Ciutadella i per mols elements urbans de sa nostre illa, i també es penós que ses autoritats competents no els eliminin, allà son, a ses parets de baixamar, a papareres, bancs, altres parets públiques, etc. igual que a altres elements que son propietat des consell insular i que estàn a plena vista de tots, com son ses torres d'electricitat que hi ha sa carretera, ni per xorrades ni per reivindicacions, spray només per fer art, i allà on toca. Que es de sa firma SIN ja el coneixen per tot, melao de vergue...

user Joan | Hace más de 5 años

Enhorabona a aquesta iniciativa de cada estiu. Són unes obres que dónen un toc de color i bon humor a la població. Molt bé per aquesta iniciativa.

user goy | Hace más de 5 años

Gente, mucha gente, cada año mas gente......demasiada gente

user Trsto | Hace más de 5 años

Es una pena que la gente se comporte de este modo. Pero por lo que es la obra ya me dirás..... Una barby que representa una turista posando? Ya le vale al artista hacer esta pieza. Por lo que es la pieza puedo entender que quieran romper estereotipos y d ahí romper la obra. Por favor mira se ser más creativo. Y chavales que salís de fiesta podríais ser más respetuosos con el entorno, no creo que lo hayan roto por romper estereotipos. Solo doy mi opinión,ahí lo dejo.

user Alfredo | Hace más de 5 años

Arte arte lo que se dice arte... pues va a ser que no lo es