user Per es que es far dir "xiprinant" | Hace más de 5 años

De tirar sipiots i escopir verí amb discursos politics oportunistes en sabeu molt voltros, que sou els experts en fer-ho. Més t´hauria valgut callar, per que més de sa vostra manyonfla d'ahir encara haguem d'aguantar que un personatje como tu després vengui a sermonejar-nos amb tanta sobérbia ja és lo darrer. Arrieritos somos.

user Caragol | Hace más de 5 años

Per xiprinant: un dia li vaig dir al meu Jefe que em donés les gràcies per un treball que vaig fer . La seva contesta va ésser: per açò te pago. Els treballadors varen complir amb la seva feina. Com ha de ésser, per açò pagam la llum tant cara. Per que li hem de donar les gràcies? Si de cas les gràcies li ha de donar Endesa als treballadors. No els afectats del desastre. Igual que ells ,nosaltres tampoc en tenim cap culpa.

user electriçista jubilat | Hace más de 5 años

La culpa de los apagones de ayer no la tiene el ayuntamiento la tiene la forma de hacer los trabajos ya que antes de empezar a meter maquinaria picar hay que informarse por donde pasan las lineas de distribucin y esto es obligacin de la empresa que hace los trabajos.

user Xiprinant | Hace más de 5 años

Ni un sol comentari per agraïr als que van treballar tot el capvespre, nit i matinada per solucionar-ho, que no tenien culpa de res però els hi va tocar aguantar els sipiots dels indignats oferint discursos polítics oportunistes a peu de síquia i demanant caps tallats en safata, com si ells no hagin romput un plat en sa vida. Poca tolerància veig davant les adversitats, com si un paperet ben triat dins una urna us hagi de garantir felicitat eterna.

user Indignado | Hace más de 5 años

Vergonya és lo que no tenen a s’Ajuntament! Aquestes obres no poden fer-se a s’estiu

user Tiruriruriiiit | Hace más de 5 años

Los cables se pueden romper, pero no se "rupturan".

user Maria | Hace más de 5 años

nit d’agost sense llum... és molt sèrio...com ho hem de fer...Ajuntament de Ciutadella culpable de tot el q està passant...és molt trist Mai Méssss

user Vesina d'es carrer cabrera | Hace más de 5 años

2:25… no tornam a tenir llum, n'esperança ha caigut perque venia de fer un pixu, qui li pagara sa cadera nova ara?

user opinodeke | Hace más de 5 años

con lo cara que esta la luz, y una red eléctrica heredada , siendo una empresa privada se debería poder reclamar por incumplir, pero..

user Atos prime | Hace más de 5 años

00:34… tenim llum! PD: transformador electric a nes carrer cabrera a tota pastilla!! No podem dormir ses senyores!!