user Pere | Hace más de 5 años

Quant de odi. No era només ploure. També va ser una tormenta amb molt de llamps, continuament. Encara que la majoria eren entre nibulats. No fa cap gracia estar a descobert en plena tormenta de llamps. Normal que demanesin ajuda, no val la pena arriscar-se a tenir una desgracia

user Paco | Hace más de 5 años

Sembla que sa endogàmia i d'excés de sobrassada fan desastres... vergonyant.

user Tomeu | Hace más de 5 años

A Joan Bosco Marti. Ese argumentario buenista. Se lo explicas a los padres que ponen la seguridad de sus hijos en manos de auténticos irresponsables. Al final son terceras personas que tienen que solucionar estas situaciones (incluso perdiendo la vida. Como el rescatador de las cuevas hace poco).

user Menorquí | Hace más de 5 años

Estimats visitants catalanas, societat avançada a la resta de España!!! Avui día hi ja aplicacions de móbil, consultas a páginas d'internet, prediccions per tele, radio i prensa.....tots es menorquins saviem que es preveia tormenta. Pd; si donen previsions de rissaga no acampeu as pla de Ciutadella. Eminencias

user galldelavall | Hace más de 5 años

De veritat pensau així? No heu anat mai d'excursió? No he estat escolta, però si hem sortit molt a fer voltes a Menorca i a Catalunya amb clubs parroquials amb aquesta edat, i si, dormiem enterra, cuinavem amb fogons etc etc i si plovia doncs no dormies o esperaves a que escampés (ja fa 30 anys,... lo de ses emergencies no estava tant de moda). No hi veig es mal , deixau viure a sa gent

user Joan Bosco Martí | Hace más de 5 años

Me preocupa la quantitat d'odi que brolla de molts comentaris. L'agressió verbal és una de les manifestacions de la por que viu dins del cor. Quina llàstima que hi hagi tanta gent amb el cor endurit per la por.

user Desconeixement | Hace más de 5 años

Veigmolt desconeixement dels escoltes y com a conseqüència moltes criteiques absurdes. Amb els escoltes s’apren entre altres coses a viure amb poques coses perque tot ho tens que carregar: roba, fogons, menjar, aigua. Normalment no acampen,pernocten amb sac i com a molt fan un “vivac” amb una lona. Aixó és perfectament legal. A més, poca gent hi ha més respectuosa amb el medi ambient que els escoltes. Tan de bó tots els joves ho fossin uns anys, de grans tindrien més amor a la natura, més companyerisme i més civisme.

user juan | Hace más de 5 años

Eran cuatro monitores y a ninguno se le ocurrió mirar la precisión meteorológica que sale en el móvil? Donde se han sacado el título? Increible!!

user Deep | Hace más de 5 años

A todos los críticos inquisidores, escoltes como estos son los que han retirado casi una tonelada de porquería de nuestas playas, de manera altruista. Creo que de esta manera ya está más que justificado su pago de ecotasa.

user jos | Hace más de 5 años

a los mresidentes se nos ha prohibido no solo acampar , pernoctar con nuestro coche o furgoneta ,o si voy a un hotel de ciudadela pagar ecotasa, no tengo anda en contra dels escoltes ,pero deberiamos ser todos igual ,o al menos ,parecidos,no??