user Falta informació | Hace más de 5 años

Es suposa que una vegada s'ha denunciat l'agressió per policia i al centre de salut es posa en marxa el suport psicològic per les victimes sobretot en el cas de menors. El diari podria informar d'açò i donar a conèixer que passa després, sense personalismes.

user Més consciència | Hace más de 5 años

M'immagin que l'adult està detingut o a l'espera de judici per violació o agressió sexual, amb l'agravant de ser una menor de 14 anys, i que no sigui entès com un abús. Tot el suport a les dues al·lotes i unes conseqüències justes pels agressors. El mal psicològic és més difícil de reparar que el mal físic.

user Penoso | Hace más de 5 años

Las niñas tienen el mismo derecho de vestir y de ir como quieran, igual que los niños. Por desgracia, a muchos padres la educación de sus hijos les viene grande. Les tratan como bebes sin responsabilidad ninguna y les dejar beber para que se crean adultos. Son niñatos malcriados.

user Simplemente | Hace más de 5 años

NO es NO i ja esta be de que perque una menor estigui tota sola o vagi vestida com ella vulgui, com a dona que soc, si et dic NO,es NO i me respectes!!! Vergonya el que esteim permitint. Tenc una filla amb 15 anys i es patetic con pensen els fiets de sa seua edad, es creuen lu mes, cuant no fan ni metro i mitx, amb jo tuparieu. Nom, apellits i foto.. Perque et caigui la cara de Vergonya. NO es NO o entens..

user ruben | Hace más de 5 años

aqui si no se pone mano dura dura ya.. con estos casos, la cosa se va a poner muy pero que muy fea..... que aqui nos conocemos todos.

user boquesxancles | Hace más de 5 años

Ciutadella, tens un mal concepte d'educació, entens una violació o abús sexual? Per favor.... Res ho pot justificar, ni anar despullat ni res, no es no i punt... No entendre mai aquesta mentalitat criminalitzar una noia per anar de tal manera vestida així o aixa o publicar fotos provocatives, res pot justificar un abús sexual, a qui li falta educació es al energumen i si em permet a vostè.

user Deep | Hace más de 5 años

Ciutaedella, espero que a pesar de tus principios morales estrictos eduques a tu hijos menores para que de mayores, o no tanto, no se crean con el derecho de violar a las que porque son niñas turistas y van solas, o a las fiestas del pueblo, o se han tomado una copa de más, o llevan minifalda...

user boquesxancles | Hace más de 5 años

Tornami, res, reeees justifica una violació, ni anar sola ni tenir movil as 10 ni Facebook as 13,perque sempre cercam excuses? Estic al·lucinant...

user No és així | Hace más de 5 años

Què té a veure que anés tota sola? És un motiu? I si anava amb un vestidet curt, també és un motiu? És idò, un còs que es pot emprar sense es seu consentiment, només perquè anava "tota sola"?? No podem anar totes soles pes carrer, sigui s'hora que sigui???

user Joana | Hace más de 5 años

Justicia para las víctimas y mano dura para los violadores.