user Ullastre | Hace más de 5 años

Cuanta catalanofobia xd. Gran noticia. Al que no le guste ancha es Castilla

user Foner Menorquí | Hace más de 5 años

I poc a poc la petita illa de Menorca es va convertir en una extensió de Catalunya, i tots els fiets y fietes menorquins portaven xemarretes grogues, cantaven el himne dels segadors i repudiaven tot lo que estigués escrit en castellà, perquè així els hi havien encomenat els professors a les escoles. Pensament únic català, perquè tenir identitat i pensament crític només ens fa febles i perillosos. Força Puigdemont!

user kala | Hace más de 5 años

También tenemos lazos y herencias importantes de otras culturas y no por eso nos consideran británicos ni musulmanes ni franceses. No es catalanofobia es puro sentimiento menorquín y balear.

user Menorquín errante | Hace más de 5 años

Que manía de confundir la parte con el todo.Ahora hasta mi admirado J.M.Quintana.En Cataluña hay catalanes independentistas y constitucionalistas.Los comentarios anti independentistas no son contra Cataluña ni contra todos los catalanes,sólo contra aquellos que además de salvaguardar el idioma en su fuero interno se les nota un poquito solo un poquito,su deseo de anexionarse las islas.Entonces sale el sentimiento de defensa propia.

user cromapons | Hace más de 5 años

A Catalanofobia dir-li que desgraciadament l'espanyolisme tè uns abanderats que sempre donen la nota negativa, tal i com s'ha vist aquesta setmana a bcn amb motiu dels actes d'homenatge als morts, per sort la majoria dels espanyols no son iguals i els sento com a germans, encara que jo soc un ferm partidari del dret a decidir.

user cromapons | Hace más de 5 años

Felicit al IME per la seva relevancia al congres del català, la nostra llengua, no ho oblidem, es un honor demostrar als altres catalans, que el Menorqui es la expressio més genuina del catala actual. I també al senyor Mascaró, un luxe i tot un exemple pel més joves. Per a ell, la meva admiració.

user luis | Hace más de 5 años

Algunos comentarios dicen que hay mucho anticatalanista por aquí,pero se han preguntado el motivo?. No será que estamos hartos de que nos pongan en el mismo saco? No será que queremos ser menorquines, baleares y españoles? No será que no queremos que nos coloquen en unos ficticios paises catalanes? No será que no aceptamos que se catalanice la sanidad, la educación, etc.? Quizá se debería pensar en eso. Cuanto más nos quieran meter la catalanización de nuestras Islas por decreto, mas gente habrá en contra!!!.

user josep | Hace más de 5 años

Cuant anticatalanisme es veu derrerement.........jo me sent mes catala que madrileño,gallego o de jaen i som menorqui

user Catalanofòbia | Hace más de 5 años

Una sola notícia que tengui que veure amb Catalunya i ja surten els quatre incults amargats de sempre, carregats d'odi. No m'extranya gens que sen vulguin anar. Per que forçar la convivencia amb una gent que no suporta la teva cultura, te odia amb totes les ganes? Per açò cada un a la seva casa, o estat, i ja està, problema solucionat

user Bond | Hace más de 5 años

IME un altre instituciò controlada per sectaris catalanistas. Cultura d'aprofirarse.