user cromapons | Hace más de 5 años

Un dels arguments amb els que els feixistes intentan redimir Franco es amb la equiparació dels morts, presentant com a iguals els morts d'ambdues parts. Com si els golpistes que varen desafiar la legalitat fossin iguals que els que la van defensar. Es com si possesim en igualdat a violadors i victimes, a terroristes amb ciutadans, tot plegat una mostra de la poca cultura democratica que tenim els espanyols, poca cultura i poca vergonya.

user cromapons | Hace más de 5 años

Sóc votant d'esquerres peró sempre m'havia caigut be aquest home, tan jovial, molt "a la madrileña", pero ara m'ha decebut, estic n estat de shock, s'ha equivocat greument, mai hauria d'haver firmat aquesta infamia, pq s'ho miri com s'ho miri, qualsevol escrit militar endolçant la imatge del gran assesi, es un error senyor Alejandre. Franco va ser un golpista senyor Alejandre, un golpista que va provocar una guerra civil i aço no es discutible, es la pura realitat. El millor que podria fer ara vosté es desapareixer de la vida publica, deixar la Illa del Rei i qualsevol intent de recaptar ni un sol euro de doblers publics, no ho entendria mai, que li donessin un sol euro. Es una pena, Menorca perd, tots perdem, pero vosté s'ho ha buscat. Mai més senyor Alejandre, mai mès.

user Josep | Hace más de 5 años

Ja la va pifiar i mostrar es llautó quan es va presentar com a polític dins sa llista del PP ( no per fer nombre sino amb sa codició de sortir), com a conseller no va ser res del altre món. S'escusa de que no és afiliat esta massa vista i passada d'efectivitat ; se li ha vist es "plumero" que ja tenia igualment. Aquesta gent amb sa boca calladeta estarien molt millor, que crec que és lo que es seu reglament diu.

user Carme | Hace más de 5 años

És allò que a ell li agrada i li encanta ses seves incotrolables i desmesurades ànsies de protagnisme. Dony Baldomero era molt més discret.

user Retrógado | Hace más de 5 años

Persona más... Edad Media

user Deià | Hace más de 5 años

La espanya profunda segueix ben viva. Si em que seguir fent ses coses con dos co..... anam ben servits.

user 3agbs | Hace más de 5 años

Y si no hay mas firmantes, es porque habría represión. Pero se tiene que permitir que ocurra lo que estamos viviendo en nuestro país... con un presidente no votado y apoyado por nacionalistas, podemitas y etarras. Con los independentistas haciendo lo que les viene en gana, destrozando España.

user lorena | Hace más de 5 años

Hablamos del Atlante?? De cómo la izquierda republicana y democrática asesino a más de 70 personas en Mahón? Qué piensa de ello el PSOE-Mahón? Qué piensa de ello MAI-MES? Por cierto entre los fusilamientos del Atlante hay más de 50 peligrosísimos sacertos y UN MENOR DE EDAD. Ah! Y fue al principio de la guerra, muy al principio. Mucho antes de que en España la nefasta dictadura de Franco. Venga a ver, ese doble rasero.

user practicante | Hace más de 5 años

Entonces en esta vida cualquier puede pegar un golpe de estado, colocarse en el reino, ser vitoreado, adulado y apoyado aunque finiquite miles de vidas, las que no interesen claro... en definitiva las que molesten... y convertirse en todo un héroe..? es así como funciona el tema Sr. Militar..?

user Toni | Hace más de 5 años

Que un franquista hagi estat conseller de mobilitat del consell insular de menorca diu molt de la (manca de) qualitat de la nostra democràcia i deixa en evidència al PP que el va promoure al càrrec