user Dfg | Hace más de 5 años

Que cutres.. i no sé si es denunciable i tot. S'ajuntament o s'autor ho hauria de mirar.

user Filòleg | Hace más de 5 años

A tots aquells que rallen sense sebre: "An es" i "as" són ben correctes en sa nostra llengua. Lo que no és correcte és "a n'es". S'ús de "al" no és recomenable a Menorca, però sí a Catalunya. Així idò, en menorquí direm "des 6 an es 9 de setembre" o "des 6 as 9 de setembre". Com a filòleg defens també es nom que sempre han tingut ses festes de Mahó (no Maó): Festes de la Mare de Déu de Gràcia.

user quin desastre | Hace más de 5 años

Lo de posar festes de la mare de deu gràcia ho respet, perque es com dir per exemple festes d'en Joan quan en realitat son festes de sant Joan i per molt que es digui festes de gràcia, en el cartell ha de sortir el nom sencer. Pero lo de "des 6 an es 9 de setembre" ja ma sembla tocar es collons on no fa falta tocar, a mes que fins i tot jo sent menorquí veure escrit asò així hem fa mal d'ulls, una cosa ès escriure malament en un chat i una altre ben diferent en un cartell... jo al menys escriuria "d'es" amb apostrofe i "an es" sa veritat mai ho he vist escrit... hi ha algo que no cuadra ("as" tal vegada però ara mateix no ho sé, només sé que "an es" no pot ser)

user Mª Gràcia | Hace más de 5 años

A Menorca deim ses festes de Maó i a Maó deim ses festes de Gràcia , així de clar i senzill.

user peixet | Hace más de 5 años

per favor, fa mal a nes ulls! i quina mania en fer religioses unes festes que son populars, o festes de gràcia, o festes de mao!

user Xurraski | Hace más de 5 años

En Zaragoza estan muy interesados con el tema y se estan pensando en montar una fundación para que no se diga mas FIESTA DEL PILAR.

user Prieto | Hace más de 5 años

Sa gent diu: ses festes de Mo. Ningú diu ses festes Gràcia. Tots aquests que reclamen es menorquí el podrieu emprar més. Sois bién de Mahon y monolingues

user Lucas L. Pons | Hace más de 5 años

FESTES DE LA MARE DE DÉU DE GRÀCIA, i no "festes de Gràcia". Primer de tot es mahonesos demanam respecte cap a sa nostra festa, que és des poble, no de s'Ajuntament. Ells no tenen per què baratar es nom històric i tradicional de sa nostra festa. ¿No són festes patronals? Idò sa festa ha de dur és nom de sa santa patrona a qui van dirigides. I a qui no li agradi que partesqui, igual que passa a Ciutadella amb Sant Joan o an Es Mercadal amb Sant Martí, que es no catòlics no diuen res i celebran sa festividat des seu sant patró. Si no fos per sa devoció des mahonesos cap a la Mare de Déu de Gràcia sa colocada no existiria i molt manco sa nostra festa. ¿No celebram a Mahó Sant Joan, Sant Pere i la Mare de Déu del Carme en tost de "Joan", "Pere" i "Carme"? ¿No celebram també Nadal i no passa res? Un poc de cultura Dalt la Sala no hi estaria de més...

user DOCUMENTAT | Hace más de 5 años

Abogado, hi ha una Llei de la Propietat Intelectual, aprobada pel congrès del diputats damunt l'any 1995, quan l'hagis llegit opina amb coneixement de causa.

user Josw | Hace más de 5 años

Hasta las fiestas son polemicas... Como tratsis al turismo si entre vodotros os llevais a matar..