user Ajuntament DESSASTRE | Hace más de 5 años

Amés de aquesta deixadesa cutre,s´Ajuntament ha TALLAT un pi sa i hermosíssim i una palmera de damunt es proyecte de acera-mai ha estat enrajolada siquiera-des cap dec antó de sa Vinyeta de sa rotonda dets peixos direcció sa Caleta-Son Oleo,què és un crim absolut i ningú ha dit NI PÍO.UNA BARBARITAT CAPRICIOSA QUÈ DONA PLORERA A QUÍ HA GAUDIT DE LA MAGNÍFICA OMBRA DEL PÍ.Ha quedat un tros de tronc què fa llegíssim i el que queda de la palmera i tan frescos ho han deixat tot que sembla un femer tota la acera sense desbrossar de mates que créixen com volen.Vaja CERVELL TÉ el què ha perpetrat aquest ATEMPTAT ECOLÒGIC de primer nivel!

user Ciutadellenc | Hace más de 5 años

Que no ho veis que a ne's de MÉS PER CATALUNYA els hi encanta veure barreres GROGUES!!!!

user Cordura | Hace más de 5 años

El tramo entre "los pinos" y el Club Naútico es, simplemente, cutre y ahora además peligroso.A partir del Club Naútico hasta el castillo, lo único que separa de una caída de varios metros en algunos puntos es un muro de mares ridículo de apenas un metro.El mismo muro es indigno desde el castillo hasta la Sa Platja Gran: deteriorado, luces rotas, parterres abandonados... Al paso por Sa Platja Petita es casi de vértigo.¿No había otra solución?, ¿una balaustrada suficientemente alta para evitar accidentes no sería más lógico?

user Ciutada | Hace más de 5 años

Es cami de baix, República Argentina,Ruiz i Pablo.Es urgente aclarir aquests carres tant transitats.

user Toni Marques | Hace más de 5 años

Dimissió, Joana Gomila, ja!

user Esperança | Hace más de 5 años

Un des carrers més transitats per turistes i ciutadans, amb unes vistes des port de Ciutadella més polides. No té voreres decents, estan rompudes i desiguals, moltes caigudes innecessàries. No té una iluminació adecuada, no s´hi veu. Olors desagradables, encara que, crec que és lo que millor soportam. Per ramatar, casi un any, ams ses valles, fa por caure. No hi ha fibra òptica, des del principi del camí de Baix fins just antes des jutjats.. n´esteim envoltats però no en tenim...i ja fà molts anys que esteim així. No hi ha hagut cap interes per fer alguna millora, ni per uns ni pers altres.

user irreal | Hace más de 5 años

escandalos.....!!!

user gbagur | Hace más de 5 años

Es una vergüenza. ¿Qué espera la alcaldesa Joana Gomila, que haya un accidente con un fallecido?, ¿que se caiga un niño con una bicicleta o un peatón y se mate? Desde febrero igual, con un riesgo enorme para el tráfico rodado. Nos dicen que lo arreglarán el 2019. Les recuerdo que en mayo hay elecciones y espero que ya se hayan marchado. Mai MES.

user Stoickov | Hace más de 5 años

Fa pena veure com tenim el poble per culpa de l'estat dels carrers (la majoria sense asfaltar com toca, la foscor dominant i neteja molt millorable) i la falta d'instal·lacions (aturada per taxis, estació bus, aparcaments, etc.). La saturació de la plaça des Born, que serveix per tot, és d'escàndol i no hi ha ni un semàfor almanco perquè a l'estiu ajudi a posar una mica de control. I, el pitjor de tot, sense un pla municipal per a començar a posar el principal municipi turístic de Menorca a l'alçada que li hauria de correspondre. Trist i vergonyós.

user ciutadellenc | Hace más de 5 años

Jo ho se quan faran les obres, quan colque persona, pel motiu X, tengui un accident culpa de l'estat en el que està i tot siguin crits i plors.NO es normal tenir durant 7 mesos un carrer aixi, amb el risc de que algu caigui de dalt a baix o hi hagi colque desprendiment mes i per desgracia agafi a colcu que passetgi per la passarela de baix... Vaig ser votant del Mes en el seu moment, pero ja esta be de broma, el poble cada vegada fa mes pena i arriba un moment que ja penses que sen enfoten de sa gent...JA ESTA BE, MAI MES!