user French Forbis | Hace más de 5 años

Es veu que ningú ha respost quin és el Sant Nicolau de la meva pregunta, a pesar d'una qualificació en vermell. Per sort, avui ha sortit al "Menorca" una explicació a la pàgina 16. Sembla que no és el de Bari, sino el de Tolentino, segons he llegit. Honor a aquest Sant desconegut per un servidor.

user MENORQUIN1 | Hace más de 5 años

Si las mujeres de Ciudadela quieren representar algo en la fiesta, que lo hagan en Ciudadela en las fiestas patronales y, dejen de estar proscritas en su ciudad

user French Forbis | Hace más de 5 años

Per cert, aquest Sant Nicolau quin és, el de Bari o, potser un altra? Agrairé resposta per a un ignorant del santoral de festes. Ara en castellà: "¿Por cierto, este san Nicolás es el de Bari o quizá otro?.Agradeceré respuesta para un no conocedor del santoral fiestero.

user manumenorca | Hace más de 5 años

... Ciutadella de Menorca tendrá féminas de caixeres mucho antes de que la iglesia católica las admita de igual a igual en su organigrama... porque las fiestas de sant Joan pervivirán mucho más que la propia empresa confesional, que un día dejará de existir por hastío del personal...

user Bandera | Hace más de 5 años

S, únic poble que no dur bandera des Sant!! Per Sant Nicolau, es junten totes ses banderes dels Sants patronals de cada poble. Donant les gràcies a la Mare de Déu, i pregar per l'any que ve. Tant de estimació per Sant Joan.... I després passejant sa bandera de s, ajuntament!! Que ho entengui qui vulgui.... El tema de ses dones .... Ja és un altre

user Cabildo | Hace más de 5 años

Ses dones de Ciutadella s'hi haurien de negar. O les deixen sortir per Sant Joan o res d'anar a fer es paripé dalt el Toro.

user Cavec | Hace más de 5 años

Bon dia, enhorabona "Clara"ets d'estar ben orgullosa per representar ciutadella a ses festes de sant Nicolau, i ben segur que no mus fallaràs. Ara bé, amb es tema de sa dona crec que si que es cuestió de temps.... Pero, ses dones pageses de ciutadella talvegada tenen tant de respecte i estimassió a sa festa que no s'atreveixen a demanar per sortir per sant Joan.. pero estic segur que si un dia una dona "pero pagesa" no xarlatanes de poble" que vulgui sortir a ses festes de sant joan, sortirà i no farà mal be sa festa.

user Reee | Hace más de 5 años

Deuu quines tonteries amb aso de ses dones... Que tenen ses altress festes de pobleee per sortirrr!! A sant joan noo!! I a sant nicolau mes ben igual si mus representa una donaa nose ni quin dia ess.. Ses sobres per es cans

user Rengo | Hace más de 5 años

I si deis que hi ha dones que volen sortir a Ciutadella, per que no s'apunten l'any que ve?. Segur que tindrien el suport dels partits d'esquerra de Ciutadella.

user cabildo | Hace más de 5 años

Deixau Ciutadella tranquila per favor. No teniu prou problemes als altres pobles per tenir aquesta obsesió per es poble de ponent? O es enveja de tenir ses festes mes grans , antigues i fabuloses de Menorca? Si a Mallorca i tot ens copien, no tant sols la resta de pobles de sa illa. No fa tant d'anys els altres pobles pagaven als caixers i caixees perque participessin a la festa i ara ens veniu a donar lliçons. La de Ciutadella es "Sa Festa" la resta son negocis per vendre gin i demés, i d'això n'esteis tant avergonyits que vos ficau amb Ciutadella.