user joan | Hace más de 5 años

Gràcies MÉS! Seguiu fent feina per Menorca!

user esRonsero | Hace más de 5 años

Mientras tanto, los pacientes del IB-salut que deben desplazarse al HG Mateu Orfila para consulta con cualquier especialista deben pagar su desplazamiento... Patètic!

user Thor | Hace más de 5 años

Me parece patetico que una institucion con dinero publico subvencione a una compañia extranjera que no genera ningun puesto de trabajo. Esta es la catadura moral. Que solo alegra a los cortos de vista....patetico

user GARRULO | Hace más de 5 años

¿ Y CUANDO A PARTIR DEL MES DE MARZO,REINO UNIDO YA NO SEA DE LA COMUNIDAD EUROPEA ,CUANTOS INGLESES VIAJARAN A MENORCA?.

user London Calling | Hace más de 5 años

JOANA si és tan car anar a Madrid, ves a Londres, problema solucionat...

user Colin | Hace más de 5 años

Es de risa, esta mas caro, con discuento de residente ir a Jerez con Vueling. Y porque no se hacen algo parecido con Alemania? 2 vezes a la semana, a buen precio, vienen los excursionistas por hacer el cami de cavalls. Ahora no viene nadie, por precio en los nubes y perder 1 dia entero por las escalas. Pero como el ministerio de ... no interesa el turismo..., ni los propios residentes...

user Joan | Hace más de 5 años

Molt interessant! Surt a una subvenció de 8€ per passatger. Sembla raonable.En quant as comentaris de vols a Manchester i París, sembla que es podria fer una prova a vam si funciona. Potser ho tenen en ment. Lo primer (a nivell de connexions internacionals) era assegurar Londres.A seguir fent feina!

user Joana | Hace más de 5 años

Em sembla fantàstic que hi hagi vols directes a Londres i n'hi hauria d'haver també amb altres capitals europees, pero em sembla surrealista que aquests vols costin 25€ per trajecte i noltros estiguem pagant més de 100€ per anada i tornada a Madrid, amb descompte de resident inclòs i amb uns horaris horrorosos.

user DAVID | Hace más de 5 años

Ahh i en Londoner té tota sa raó, EASYJET ja comercialitzava vols per aquest hivern des d'abans que començés s'estiu, realment es perque hi ha demanda i ara a més s'enduran subvenció...

user DAVID | Hace más de 5 años

Sense cap dubte, bonissima noticia pero hi ha molts residents del nord d'Anglaterra i alguns d'Escòcia, crec que s'hauria de contemplar s'opció d'alguna frequència més a Manchester, com feia Monarch fa uns anys... per Londres els dos vols setmanals hem semblen bé, ja que amb Monarch només era un, però existeix prou demanda per posar-ne un tercer. Una ruta directa amb Paris tot s'any crec que no seria cap mala idea tampoc, hi ha de cada vegada més residents francesos i especialment de Paris.