user Don eggs | Hace más de 5 años

Cromapons!!!!!!! No se a que esperas a agafar barco i anarte cap a la teva catalunya fasista

user pepe | Hace más de 5 años

JA ES SA SEGONA VEGADA EN POC TEMPS QUE ELS INDEPENDENTISTES CDR BOICOTEJAN UNA MANIFESTACIO PACIFICA DELS CONSTITUCIONALISTES, ESL HI FAN CANVIAR LÍTINERARI INCLUS AIXI ELS INSULTEN I PEGUEN.AIXO ES LO QUE ELS INDEPES ENTENEN PER LLIBERTAD DÉXPRESSIÓ.

user pepe | Hace más de 5 años

NOMES HI HA QUE VEURE SES IMATGES DE SES AGRESSIONS DELS CDR(INDEPES)ALS MANIFESTANTS QUE NO VAN RESPONDRE A SES AGRESSIONS NI ALS INSULTS DELS DEFENSORS DE SA REPUBLICA CATALANA QUE SON EN TEORIA PACIFICS O AÇO ENS VOL VENDRE

user pepe | Hace más de 5 años

CURIÓS ES TITULAR,!!! SE VERITAT ES QUE HI HA 6 DETINGUTS INDEPENDENTISTES PER INTENTAR BOICOTEJAR UNA MANIFESTACIÓ PACIFICA I AMB PERMIS DE SÁJUNTAMENTENT.ELS CDR ES VAN SALTAR ES CORDO DE PROTECCIO DEL MOSSOS PER AGREDIR ALS MANIFESTANTS I PER AÇO ES MOSSOS VAN INTERVENIR,

user pseudo-pacifistes | Hace más de 5 años

Cromapons. ...gent indefensa??? una prova més de que veieu el que voleu veure, encara que només sigui al vostre cap. I per què els d'ahir no es van quedar a Pl Sant Jaume fent gestos de pau (llençar pintura en pols, pedres i el que tenguin a ma deu ser una activitat pacífica per tu) enlloc d'anar a buscar i perseguir els altres manifestants, agredint - los i amenaçant - los? anaven en so de pau no? ahhh. que potser per tu només els independentistes es poden manifestar i si cualcú te opinió diferent i es manifesta legalment s'ha d'anar a per ells no?

user Descartes | Hace más de 5 años

Desde la época de Carod Rovira, los independentistas han venido buscando enemigo, insultando a todo aquel que no piense como ellos, mintiendo, manipulando, saltándose las leyes a su antojo y no haciendo caso al derecho internacional. La escala de violencia a la que están llegando los mas radicales tiene su paralelismo con los regímenes que tienen como único objetivo llegar al poder absoluto a costa de lo que sea y no dejarlo jamás. Los independentistas son los únicos responsables de todos sus actos y es indignante buscar culpables en quienes nos hemos mantenido dentro de las leyes.

user Para cromapons | Hace más de 5 años

Ojala tengas un hijo o un familiar policia (independientemente del cuerpo que sea) ya vas a ver lo que se sufre!

user cromapons | Hace más de 5 años

Policies y GC es manifesten a la mateixa ciutat en la que varen colpejar dún modus salvatge a gent indefensa. Quina vergonya i a sobre els que surten colpejats, ara pels mossos, son els ciutadans. Si l'apallisament fos contra els feixistes ja tindriem a tota la caverna nacional en pie de guerra demanant la disolució dels Mossos. La republica encara com a mite, de moment.

user Ex-Militar | Hace más de 5 años

Soy contrario a cualquier segregación de mi querida España pero me remueven las tripas lo que hacen peperos y ciudadanos en Cataluña para conseguir votos en el resto del pais,estan metiendo leña a la hoguera tienen un lenguaje chulesco especialmente Rivera,Casado y Hernando,con esta mala politica cada dia crece mas el numero de separatistas.

user Raudo y veloz | Hace más de 5 años

Tanto que los independentistas apoyaban a los Mossos el año pasado por éstas fechas y ahora les atacan por la espalda. Parece ser que ya no son los Mossos amorosos como les llegaron a llamar los independentistas.