user Peus de cabrit | Hace más de 5 años

Me parece bien que salgan a la calle y expongan y protesten lo que no les gusta de la política, me parece bien que salgan a la calle a manifestarse pacíficamente, por la ineptitud de sus gobernantes o por la frustración personal de muchos de ellos en su vida privada y aprovechan para desahogarse. Pero la democracia y la sensatez humana debe reinar entre las personas, sean paisanos o policías. Viva Cataluña pero no quiero que unos frustrados se impongan a la sensatez y sentido común.

user Siusplay | Hace más de 5 años

Libertad de expresión y pensamiento, pero esto no. Quítenles los microfonos a Torra, Puigdemont, Más y compañía.. Solo quieren gobernar para ellos, sus adeptos, sus amigos y poco más, no para la totalidad del pueblo. Váyanse.

user República de Catalunya | Hace más de 5 años

Jo també estic amb els catalans i estic convençut que la República sera una realitat d'aqui no molt. Impossible aturar, fer callar la veu de 2.000.000 de persones, per moltes mentires, manipulacions, joc brut, violencia que empri l'estat. Teniu Catalunya perduda per sempre, mal que us pesi, us ho heu guanyat a pols

user Ffff | Hace más de 5 años

Hola. A pepe, vostè no per escriure amb majúscules, adquirirà la veritat. Lo des 38 mossos ferits és de l'any passat, no d'ahir... ( normal que no surti a la noticia). I Ricardo, veig quin concepte té vostè de democracia; comparar entrar al congres a tirs i treure tancs al carrer amb fotre cuatre paparetes dins un hurna... Salut

user E.M. | Hace más de 5 años

Jo també estic amb els catalans, però no amb els independentistes i els seus polítics mentiders i trilers, lladres, classistes i xenòfobs. I per més inri victimistes.Ja està bé de vendre fum. Prou ja.

user PEPE | Hace más de 5 años

VAJA UNA NOTICIA, I NO DIUEN RES DE SA VIOLENCIA QUE VAN EMPRAR?????NO DIEN RES QUE HI HA 38 MOSOS FERITS????NO DEIEN QUE EREN PACIFICS I ELS AGRESSIUS EREN SA POLICIA O SA GUARDIA CIVIL????CINISME.

user PEPE | Hace más de 5 años

LA REPUBLICA CATALANA=TORRA MES ELS CDR O TERRORISTES DEL CARRER.

user PEPE | Hace más de 5 años

REIVINDICAN CON VIOLENCIA I CON MULTIPLES DAÑOS , TANTO HERIDOS COMO MATERIALES. LÍNDEPENDENCIA A CATALUNYA DE PACIFICA NO TE RES.

user PEPE | Hace más de 5 años

CURIOS QUE EN AQUEST DIARI NO DIGUI RES DE SA VIOLENCIA DELS CDR CONTRA ES MOSSOS , RESULTAT 38 MOSSOS FERITS, , ADEMES DE SÁVE BOICOTEJADA I MOLTS CARRERS TANCATS.

user Menorquí | Hace más de 5 años

Estic amb es catalans!! visca Catalunya!!