user Siusplay | Hace más de 5 años

Quien ha provocado a la extrema derecha y a la extremaunción izquierda. Fácil. La extrema independencia catalana.

user Joana | Hace más de 5 años

cromapons: estás malalt. Hauríes de visitar amb urgencia algún psiquiatra que estudii es teu cas.

user jo mateix | Hace más de 5 años

Cromapons, no t' inventis xorrades.

user cromapons | Hace más de 5 años

"Vamos a llenar las cunetas de independentistas" Santiago Abascal President de Vox dixit . Els salvadors de la patria han arribat i ho fan amenaçant de mort els que demanen les urnes. Com es normal, cap fiscal ni cap jutge, obriran cap causa per aquestes amenaçes, cap diari ho possa en la seva portada, a la fi son de la mateixa ideologia, solament els diferencia com ho faran. Ara mateix els seguidors menorquins del partit feixista haurien de dir si son de la mateixa opinió i si pensan començar a cumplir les seves promeses a Merorca.

user PEPE | Hace más de 5 años

ES A DIR, UN PARTIT POLITIC ACONSEGUEIX UMPLIR VISTALEGRE, ES A DIR 10.000 PERSONES SENSE CAP MEDI QUE ELS HI FAIXI PROPAGANDA, NI CAP MITJA DÍNFORMACIO, I SA NOTICIA PE´S DIARI MENORCA ES LO QUE PENSI UN FUGAT DE SA JUSTICIA ESPANYOLA DESDE BELGICA???????

user Ullastre | Hace más de 5 años

@voxpopurri si el chiste es del programa de vox ya que les das tanto apoyo al menos leer su programa ya se que os avergüenza pero es lo que pone si no dais para más encima será culpa mía jjjjjjjjjjj venga venga preparar el asalto a Gibraltar que me quiero reir yo del chiste vuestro.

user Lógica | Hace más de 5 años

@Faixiste!!!! Mientes más que escribes, como todo buen facha que se precie.

user que vienen los belgas | Hace más de 5 años

Veient es panorama i llegint es comentaris trob que seràn es belgas es que diguin "que vienen los españoles" quan aquesta colla de feixistes arribi a es govern i comencin a perseguir a tot lo que no es senti muy y mucho español. Per es que diuen que ERC, CUP, Podem... son "ultraizquierda": ojalà ho fossin, ojalà fossin un 50% ultraesquerra de lo que VOX es ultradreta. Bé, no cal definir una que acaba un acte amb es "a por ellos" contra es catalans, sí, es catalans, no només independentistes. Després es qui esteim plens de rencor i odi som es d'esquerres

user bep | Hace más de 5 años

¿Por qué no viene él a recoger la mierda desde Bélgica? tan valiente que es.

user jo mateix | Hace más de 5 años

Molt de riure-se' n dels símbols nacionals d' Espanya quan no es fa res més que onejar els propis símbols 'nacionals', els catalans. Ser catalanista, bo. Ser espanyolista, dolent. Açò pensen alguns que no fan altra cosa que mirar-se el melic i creure' s el centre del món.Jo també recolzo a VOX. L' únic partit que, respectant les singularitats pròpies de totes les regions, pot acabar amb la descentralització, el ruinós estat de les autonomies i recuperar els valors nacionals.Ullastre: no serem capaços de recuperar Gibraltar. I vosaltres, si ens veieu tan dèbils i tontos, per què no heu estat capaços d' independitzar-vos. Si total, no teníeu més que derrotar als 'pega-iaies', no? I teniu els Mossos, no?Ah, no! Que aquests ara aplaudeixen a la Policia Nacional! Jajaja