user Jack Espárrago | Hace más de 5 años

Quan es va fer sa primera autopista a mallorca, tot eren flors i violes. Amb es temps s'ha vist que es problema no és sa carretera, és que els pobles no es poden ampliar, i es cacau és important...Has anat a Valldemossa o Deià darrerament? Com que està tot col·lapsat creuen que ampliant sa carretera s'acarirà tot i es vol tornar a ampliar ses vies de cintura, perquè a més mar més vela...Es col·lapsen ses entrades a ciutat per sa sobredimensió de s'autopista, ja que quan arribes a Palma tot s'embussa, no poden encabir tants de cotxes! I et tornaré a repetir lo mateix dels meus anteriors posts, que sembla que no ho vols entendre: vull una carretera més segura (igual que tu), amb marges amples (igual que tu), i més fluida (igual que tu). Lo que no veig ni crec necessari és fer una autopista de 45km. a Menorca.

user A Jack | Hace más de 5 años

Un clar exemple és que últimament es desdoblego la carretera Palma Manacor per les necessitats similars a la nostra carretera general, dos carrils amb mitgera, però ho sorpresa el tripartit amb els vots de MES Mallorca, quan aquí ens neguen tenir una carretera central moderna segura i àgil , ja està bé d'il·luminats digues-me jack jugant a despistar

user Jack Espárrago | Hace más de 5 años

Lo mateix et puc dir a tu, senyal que no has llegit bé es meu anterior post...Vull una carretera més segura, amb marges amples i carrils d'aceleració, t'ho torno a repetir... Sa teua defensa crec que si és polititzada i falaç, perquè jo només deman seguretat i no una autopista, que et quedi clara sa meva postura.

user A Jack Esparrago | Hace más de 5 años

Se habla siempre de generalidad y promedio en las necesidades reales nunca en casos puntuales y falacias hipotéticas para defender una postura politizada en un interés partidista claramente en perjuicio de la sociedad, deberías saberlo. Siempre se desea prosperidad mejoras no retroceso anteponiendo la seguridad y fluidez (carencias reales), vivencias del día a día a fines muy cuestionados con motivaciones oscuras.

user Subvenciones WhatsApp manos libres por voz | Hace más de 5 años

Para Chis Torra no todas las mujeres, ml mujer no, pero propongo un tercer carril para usuarias sindrome WhatsApp

user Jack Espárrago | Hace más de 5 años

Em fa gràcia es comentaris de No va más i altres, diguent que amb doble carril s'eviten accidents...Aquest accident va ser a s'entrada de Mo! I què feim amb es doble carril quan arribem a Mo i Ciutadella? Desboblam tot es poble també? Aquestes anaven despistades i no van frenar a temps, res més. Per cert, a Mallorca amplien autopistes perquè cada vegada hi ha més cotxes de lloguer, etc. i no es pot circular! Hi ha embussos brutals perque quan arribes a Palma o pobles tot es col·lapsa, no poden absorbir tants de cotxes, avam si us enterau! S'ha de millorar sa carretera, marges amples, i carrils d'aceleració...Autopista a Menorca no! No servirà de res!

user Enric | Hace más de 5 años

Colisión por alcance... ¿cuántas llevamos? Más distancia de seguridad y más atención

user Chis toso | Hace más de 5 años

Siempre tiene que haber un tonto que abra la boca. Pronta recuperación para las afectadas.

user Chis Torra | Hace más de 5 años

Hay un montón de noticias de accidentes de mujeres. Doble carril ya, puedes encontrarte un borracho, un fitipaldi, otro con el wasap y una mujer de frente!!!!

user No va más | Hace más de 5 años

Tonterías las justas, con doble carril se minimizan los accidentes, la carretera es más ágil y segura, el que diga lo contrario miente. En Mallorca desdoblan las carreteras constantemente con el dinero que Menorca rechaza y con la bendición de MES Mallorca. Salud, cornudos y apaleados