user nada bueno ser populista | Hace más de 5 años

Las directrices no las dan ni Maite ni el susodicho son simples peones de la estrategia maquiavélica, puede ser lo que quiera si es feliz al liberarse, no personalizar.

user del cuento és | Hace más de 5 años

Volia dir "del cuento", soy del cuento

user el gran engaño | Hace más de 5 años

Decir que son de centro o socialdemócratas no es la línea de engaño de los errejonistas tumbada en vistalegre, no importa los medios para conseguir los fines, el digo diego se impondrá luego.

user Pere | Hace más de 5 años

El centre no està a l'extrema esquerra que és Podemos.

user Sergi | Hace más de 5 años

Doncs ho podies haver dit abans de presentarte per una llista que,.de centre, en te ben poc. Així no hauries d'haver pensat en aplicar unes idees en les que ara dius que no creus. Posa li tu mateix adjectiu a aquesta manera de fer.

user xus | Hace más de 5 años

És possible que aquest post tengui milers de vots negatius veient al personal, però en primer lloc voldria dir que Javier Ares ha donat dignitat i visibilitat i accès a la ciutadania com cap legislatura s'havia fet. En segón lloc em mfa ràbia que la notícia sigui la seva dimissió, és com si DIMITIR fossi un nom rus. Ha demostrat que no ha vingut per a asseure's a una cadira. És normal que els ciutadans i els partits polítics que tenen el concepte de política com a vida i futur laboral s'hagin estranyat una mica. En tercer lloc, no veig a Javier de centre . A algú no se li ha ocorregut que per a ell, el centre era el consens amb el seu partit, el govern i l'opossició??

user Sebastia Benejam | Hace más de 5 años

¡¡ Barca nova i bont vent !!

user Kau | Hace más de 5 años

A mi, que los políticos sean del centro, de la derecha, de la izquierda, de arriba, de abajo, de la esquina o del terrado, me la trae floja. Es la trampa de las etiquetas para bobos. Lo único que importa es que resuelvan problemas. Todo lo demás sobra.

user Man Orko | Hace más de 5 años

SantLluïser, estic totalment d'acord amb vostè. Com es posible que tinga que vindre un home que viu a un altre païs a arreglar els nostres problemes? Com si als mesos que queden fins les eleccions fos a fer algo... Entre que agafa la cadira, pinta els parets del despatx, apren on es troven la màquina de cafe i els serveis han arrivat els nadals, en tornar de festes ja estem a finals de gener i tots en campanya electoral que no faran res... quina manera de perdre doblers. Aixó Na Susana hauría de mirar-ho. Ja està be.

user Joan Gomila | Hace más de 5 años

Per conduir un cotxo s'exigeix passar unes proves i pràctiques com a mínim i així en altres aspectes de sa vida. Quin any s'exigirà en aquest pais un mínim de coneixements , seny, cultura , sapiència i formació per accedir i ocupar un lloch públic de mínima o mitjana responsabilitat? Es propis partits polítics haurien de ser es primers en aplicar-ho. Per ser funcionari hi ha oposicions no? idò per a polítics jo també les posaria.