user Dani | Hace más de 5 años

No sé vosotros, pero yo ya estoy tramitando el ponerme placas solares.

user Joana | Hace más de 5 años

Per Miquelet, quan una persona (políticament parlant) empra aspectes físics d'aquella persona per atacar-la. En Miquelet i altres perden tota sa raó i demostren sa seva bajesa humana i social.

user Pedro | Hace más de 5 años

La UME no es perfecta y al igual que otros alternadores también han llegado tarde.

user Nesticfartja | Hace más de 5 años

Tornem a estar sense llum Carrer Negrete Ciutadella Desde les 9:30

user Carme | Hace más de 5 años

Ahir Calan Blanes al matí encara estaba sense aigua I llum,menys el super Cardona;el bar des costatI cute chalets. Mos van dir que havien possat un generador per almenys donar aigua, I va resultar que va haver un.error I justament van donar llum als anomenats anteriorment, I la resta calan blames encara sense llum?esteis acostumats a passar els inverns sense llum als carrers de calan blanes,que no hauria de ser aixi,però això ja té un limit.Pagham impostos,hi ha ecotasa,Reserva de Biosfera. ..on van els euros? Será que hi ha moltes plaques solar amb ironía

user toni juan | Hace más de 5 años

Suposo que ara vindran ses dimisions per no tenir es cable submarí amb Mallorca arreglat. Dimisions per aquest polític que no vol sa UME a balears i varen ser des primers en dur generadors, que no volen sa Guàrdia Civil i varen ser des primers en arribar per ajudar. Dimisions per tenir ahir per la nit es ajuntament de Ciutadella iluminat com un arbre de Nadal i molta gent encara sense llum. Res, ara seran tot fotitos i que bé que ho hem fet... Quin fàstig de representants.

user Toni | Hace más de 5 años

Que pena me da ver como la gente culpa de todo a los políticos sean del,lado que sean,muertos en Mallorca y en la península,inundaciones y nieve antes de tiempo,de verdad eso es culpa de los políticos? de verdad no veis que la naturaleza manda y nos esta dando un mensaje...somos una especie perdida..

user Matematicas | Hace más de 5 años

Espero que arreglen el cable y dejen de tirar el dinero comprando lo que les da la gana.Algunos vecinos de Ciutadella hemos estado más de sesenta horas sin Luz.Verguenza deberían de tener algunos que miran para otro lado.

user Bushmills | Hace más de 5 años

Per reclamacions justes., segons voste sa culpa es de Madrid i, es Govern Balear no pot fer res. Si realment es aixi i, es Govern Balear no pot fer res, lo millor seria abolir es Govern Balear i, mus ahorram un dineral amb vividors.

user Pablito | Hace más de 5 años

Quie pagara las perdidas de las empresas ,minimo tendran que pagar por dia perdido y por trabajador,eso si siempre subir la luz Que pasa con son salomo?tenemos que invertir mas en ello? No ayuda en nada!!!!