user Xiprinant | Hace más de 5 años

Ara que ja tothom té llum és quan ve la desinformació més obscura. «Mariano» es queixa que a prop del Bastió de sa Font de Ciutadella s’ha tornat anar el llum a les 11:30. Si ho recordes, els clients que estem connectats al transformador 20040 que hi ha baix l’escala del Bastió vam gaudir d’electricitat el dimarts migdia gràcies a que es va connectar un generador a aquest transformador. De la mateixa manera, avui a les 11:30 han apagat el generador per no ser necessari i han reconnectat el transformador a la línia de mitja tensió, i per fer-ho per força s’ha d’interrompre el subministre durant una estona (uns 20 minuts ha fet aturat). És curiós com la immensa majoria de gent no enten res d’electricitat però es permeten el luxe de queixar-se de tot com si ho hagin inventat ells.

user Un Currante | Hace más de 5 años

La precariedad en Menorca no es solo la electricidad!!! Para cualquier servicio de salud, transporte, conciliación familiar, viaje familiar, etc, estamos en desventaja con el resto de islas españolas. Mallorca lo tiene todo! Ibiza mas que Menorca!. Me gustaría sentirme en igual de condiciones en los que respecta a servicios públicos que en cualquier ciudad de España!!!

user Tota sa raó | Hace más de 5 años

Totalment d'acord amb experiència, jo pens que Asso ha estat una incidència no greu, important, però no vital. Que es serveis bàsics i vitals no han fallat i d'asso estic contenta. Ara m'imagin, que despues de un tornado, hi hagi morts, cases derruïdes, inundacions que tarden setmanes en desaparèixer.. aquí no hem tingut llum ni aigu, però casi tothom ha pogut trobar alternatives. Així que esper que tothom estigui bé, i pensau que sa natura no es pot controlar.

user Para Pepa | Hace más de 5 años

Pepa en Addaia hay luz desde ayer a las 17:30,has mirado el cuadro eléctrico de tu casa ,a ver si tienes algún térmico bajado?

user Experiència | Hace más de 5 años

Ha estat una mala experiència però per sort o hi ha hagut morts ni ferits ni problemes greus a clíniques, etc. A més ha durat un poc més de dos dies. Vos imaginau algún mortper aixó? Per ascensors aturats i un atàc de cor, per exemple. O que la avaria fos el mes d’agost i de dues setmanes? Aquesta experiència té que servir perque el Govern Estatal i Red Eléctrica, responsables del cable, un altre vegada ens fagin més cas i no estiguin tres o quatre anys a resoldre una necessitar de Menorca.

user xxx | Hace más de 5 años

aunque hubiese habido el cable entre menorca y mallorca ,que esta cortado hace 2 años sin que el CIM haya hecho nada positivo, no se hubiese controlado tampoco la situacion ,es como la carretera general , solo hay una, por lo que deberian haber duplicidad en varias infraestructuras ,para no quedarnos como en la edad de piedra , y no a prohibir cosas , exigir catalan,e tc etc ,.. ponganse las pilas politicos que se acercan elecciones y no se han ganando el sueldo nadie.

user Alex | Hace más de 5 años

Esta es la realidad, no hay cable submarino que hubiese impedido en el 70% la falta de luz durante tanto tiempo, se podría haber recuperado en 12 horas. Casualmente Red Eléctrica cambió, o mejor dicho.... adjudicó el mantenimiento de alta tensión a una empresa Italiana, dejando a COBRA con el culo al aire, Desde ese dia el mantenimiento de las torres se ha dejado de hacer como se tendría que haber hecho. El tornado hizo su efecto, es normal pero las torres ya estaban en deriva antes del tornado. Que expliquen claramente que la culpa es de ellos, buscan lo barato y al final les va a salir mas caro que nunca. Que nos dejen poner placas solares y aerogeneradores tranquilamente, que no nos pongan palos en las ruedas para las renovables, y que el GOB y sus seguidores se vuelvan a sus cavernas de lujo. Saludos... NUNCA MAS......

user dedovich | Hace más de 5 años

Señora Mora ¿sigue ud. siendo Presidenta del Consell Insular (a media luz) de Menorca. Si hubiese un mínimo de dignidad habría dimitido Ud. y todo el Consell en pleno. ¿sigue reunido el gabinete de crisis? Sap voste el que falta a la politica menorquina? a parte de eficacia y servei.....¡¡ DIGNIDAD !! ja voran con el 2019 els menorquins farem un gran ejercici de memoria y responsabilitat y le enviarem ¡¡ al carre !!

user Pepa | Hace más de 5 años

Addaia continua sin luz aún !!

user Llum pes cap | Hace más de 5 años

Es perill real de caure en sa intoxicació sobre sa responsabilitat de tenir garantit es subministrament elèctric és enorme. M'explic:Si es fa cas as que aprofiten per atacar es consell o es govern (o també ajuntaments, per què no), es corre es risc ni més ni manco de no aclarir res. Perquè es responsables reals (govern central i red eléctrica), si quan la caguen es qui reben són els altres, no tenen per què pensar gens en noltros.Així de senzill, i així de greu és sa intoxicació amb temes tan importants. Llegint segons quins comentaris, trob que encara mos va bé i tot, que se'n podrien aprofitar un poc més i tot de noltros.Recordatori: tota sa informació és a un clic, només l'heu de voler tenir, que no vos enganin!