user Xec | Hace más de 5 años

I per acabar Pere et rwcoman et miris art 7 llei 24 de 2013: . El Gobierno podrá adoptar, para un plazo determinado, las medidas necesarias para garantizar el suministro de energía eléctrica cuando concurra alguno de los siguientes supuestos:a) Riesgo cierto para la prestación del suministro de energía eléctrica.b) Situaciones de desabastecimiento de alguna o algunas de las fuentes de energía primaria.c) Situaciones de las que se pueda derivar amenaza grave para la integridad física o la seguridad de las personas, de aparatos o instalaciones o para la integridad de la red de transporte o distribución de energía eléctrica previa comunicación a las Comunidades Autónomas afectadas.d) Situaciones en las que se produzcan reducciones sustanciales de la disponibilidad de las instalaciones de producción, transporte o distribución o de los índices de calidad del suministro imputables a cualquiera de ellas. Anim Pere tira de Hemeroteca Radio i Lleis sector electric.....i despues em dius.

user Xec | Hace más de 5 años

RD 1048 de 2013...capitol X art 37 incentius a ses distribuidores quan qualitat de suministre...no te despedici. I altres serveis que es govern paga i nosaltres pagam a traves de ses nostres factures.

user Xec | Hace más de 5 años

A Pere....cerca aquesta ordre i avam si pots lligar els teus caps....Aqui es defineix el tema del Creixament Vegetatiu de sa Demanda...i ses retribucions que es paguen a ses distribuidores i empreses de manteniment....hi ha mes ordres i lleis on trobaras aquest concepte.... Orden IET/2660/2015, de 11 de diciembre, por la que se aprueban las instalaciones tipo y los valores unitarios de referencia de inversión, de operación y mantenimiento por elemento de inmovilizado y los valores unitarios de retribución de otras tareas reguladas que se emplearán en el cálculo de la retribución de las empresas distribuidoras de energía eléctrica, se establecen las definiciones de crecimiento vegetativo y aumento relevante de potencia y las compensaciones por uso y reserva de locales.

user Xec | Hace más de 5 años

Per cert Pere si no vaig errat crec que bona part d'aquestes Torres eren noves estiu 2017...o 2016...doblegades com plastilina com va dir sra mora...un cap de fiblo es un cap de fiblo...pero tramuntanades i caps de fiblo n'hi ha hagut sempre. Govern anualment paga a Red Electrica o Endesa Distribucio bona part de infrastructures...electriques...sobretot ses noves...en funcio si no vaig errat de sa seva envergadura...s'acorden i pressuposten partides anuals destinades al sector electric...te a veure els preus tambe en base crec al que anomenen en 2016 en un decret creixament vegetatiu de sa demanda...No pensis que tot es carrega a traves de ses factures d'abonats...hi ha suculentes quantutats de intervencions anuals que es Govern paga a ses electriques...baix el concepte de creixament vegetatiu de sa demanda un artifici que nomes controla red electrica i endesa pagam autentiqyes burrades en millores de infrastructures....tan responsable es qui paga com qui cobra...qui controla a aqui?

user Xec | Hace más de 5 años

Politicament donada sa gravetat compendras Pere que aso des cable seguint ses milongues de red electrica has de fermar a red electrica contra unes garanties signades....No trobes? Red electrica va fer sa seva exposicio sen van de rositas sense signar cap compromis de tot el que havien anunciat....imsiteix recursos in situ a menorca minut 0 no 24h o 36h despues...ho entens t'enteres ara per on haurien d'anar ses dimisions? Marc Pons desaparegut durant ses 48h inicials...Plans de Contingencia improvisats...ho entens Pere? Repeteix a les 15h de diumenge els recursos in situ havien d'estar enganxats tots a als punts mes vitals de sa poblacio...no esperar que arribassin en barco i afegir s'excusa des mal temps....entens que signifuca recursos in situ minut 0.NO HI EREN AQUESTS RECURSOS....ET POTS FER UNA IDEA? ALE REPASA HEMEROTECA I RADIO...RODA PRENSA ACORD MARC PONS RED EKECTRICA...REPASAE PERE....

user Xec | Hace más de 5 años

Pere...recursos in situ minut 0 significa que almenys la meitat alternadors o grups de generacio havien de ser aqui desde el minut 0 al moment que es va tenir lo que anomenen un 0 absolut de s7ministrament. A les 10 es produeix es desastre a les 15h de diumenge aquests alternadirs ja havien de ser a puesto i enganxats....qualsevol de dins el circuit intern endesa i red electrica sabia perfectament que lo que havia passat anava per dies...i no hores...entens ara sa milonga que ens varen vendre a sa emeroteca pero tambe en Marc Pons dia 27 del 12 de 2017...a sa roda de prensa que va donar? Et recoman tambe tiris de hemeriteca 15 anys enrera i fara quasi un any.

user Xec | Hace más de 5 años

Pere fa 15 anys si no vaig errat...es va averiar un cable i varem passar a utilitzar es de reserva. De 4 cables anavem amb els 3 que quedaven. Amb tota aso es surt a s'impas de sa rotura de s'estiu de 2017...que es cable es inviable reparar-lo...i a mes una directiva europea que feia anys q havia sortit que prohibia s'us des refrigerant des cable...tot aso ho poses duns sa termomix i o que et digui red electrica t'ho passes per s'arc de triomf. Red electrica el 2009 assumeix degut a sa suposada lliberitzacio de mercat electric tota sa infrastructura...es politics de torn d'aquell moment i els d'ara ja sabien de fa temps de sa precarietat. Si et creus per un moment que no s'han de dirimir responsabilitats politiques quan a previsio....i presii vas equivocat. Una volta es descarta no substituir es cable es promet recursos in situ....minut 0....i es politics sense fer firmar cap document van i s'ho creuen.

user pere | Hace más de 5 años

Cielo, Xec, Fel o David, concretad un poco más. ¿Quién creéis que tiene que dimitir? ¿Sabéis el origen de todo este problema? ¿Os habéis preocupado en tirar de hemeroteca y ver qué pasó hace unos meses? https://www.menorca.info/menorca/local/2017/12/21/619221/red-electrica-descarta-reparar-cable-aboca-menorca-aislamiento-electrico.html Por si os interesa. Ahora, dudo que tengáis interés real de encontrar a los verdaderos responsables....

user Xec | Hace más de 5 años

Donat que sa reivindicació anterior de cobrament de factura per ser servei de potencia facturat i no servit...no ens escoltaran...a lo millor en bloc 38.000 abonats els que hauriem de fer es no pagar directament s'ultima factura....segur que serà una de ses vies més ràpides almenys per recuperar el que hem perdut i que no ens cobrin Potencia Contractada per uns dies no servits!! Com mesura de coercitiva social s'hauria de fer NO PAGAR EN BLOC S'ULTIMA FACTURA!!!! Ses companyies per seguint ordres de Distribució tindran sa barra de cobrar els dies no servits...juridicament hauran incorregut en un frau d'un servei no servit i per tant en BLOC 38000 abonats millor no pagar!! No pagam en BLOC i avam si tenen els nassos de procedir a obrir a expedient a 38000 abonats per no pagar...s'han rigut i enfetut de tots en tots els sentits.

user Xec | Hace más de 5 años

Per cert...un detall no menys insignificant: Si aquests dies a sa factura de llum us venen suposem 30 dies facturats de Potencia Contractada i no surten descomptats almenys 3/4 dies....crec que si unim esforços o (s'ADMINISTRACIÓ TE DOS DITS DE FRONT I HO GESTIONA), tendriem un element jurídic segur que està tipificat o tipificable per facturar 3/4 dies sense garantia de servei, m'estic referint as terme de potencia fix o canon fix de potencia contractada que tothom té a sa factura...si ses comercialitzadores facturen aquests 3/4 dies dins el periode de facturació i no el descompten expressament tenim un arma jurídica de cobrament de servei de potència no servit i asò es podria emprar juridicament els 38000 abonats en bloc per reclamar. QUE TOTHOM REVISI SA SEVA FACTURA ELECTRICA I ES FIXI QUANS DIES LI HAN FACTURAT DE POTENCIA CONTRACTADA!!