user Pepote | Hace más de 5 años

Xec? Que ho has tret de sa viquipedia? Un 10 company ni tu ho entens

user Xec | Hace más de 5 años

Be..Pepote veig que no t'has enterat de res del que he posat...dubt que ni siquiera ho hagis llegit o interpretat!! Si tens vessa de llegir evidenment entenc que aquest entorn o plataforma no es apropiat per tu.

user bop esponja | Hace más de 5 años

marc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , que estas segur que aquets funcionan tots ????? o seran com es de saltre dia , fotos y fotos , y alguns nomes servian per fer munt

user Pepote | Hace más de 5 años

Xec. Que cansat tiu. Escrius i escrius i no dius res.

user pasen y vean | Hace más de 5 años

Està clar: " las medidas allí previstas podrán ser también adoptadas por las comunidades o ciudades autónomas afectadas, siempre que se restrinjan a su respectivo ámbito territorial" = si Madrid passa de nosaltres, el govern balear te autoritat per poder fer-ho pel seu compte. Pero no ho van fer, ni Madrid, ni el Govern Balear.

user ciutadallenca | Hace más de 5 años

Menos articulos,leyes y pasarse la pelota unos y otros,los ciudadanos lo que queremos es una decision firme de arreglo del primer cable,decision firme y rápida del segundo y mantenimiento de las instalaciones aereas de Menorca.Como mínimo la misma puntualidad conque nos pasan el recibo y si no cumplimos nos cortan la luz.

user Xec | Hace más de 5 años

L'ultim comentari meu anava dirigit a qui s'ha identificat com " A Xec"...al igual que aquest crec que encara que sigui competencia directe de s'Estat Espanyol...pel que es dedueix del 2º comentari cronològic també en territoris no peninsulars fa una clara diferencia quan a mesures!! " No obstante lo anterior...." i acaba descarregant sobre sa comunitat autònoma!! I per acabar deixar clar que evidenment RED Electrica té molt i molt a dir...açò no he discutit en cap moment...però consider que també hi ha sa Comunitat Autònoma apart evidenment de s'Estat. Si es va decidir de prescindir d'es cable doncs es recursos havien de ser aqui in situ...no 24 o 36h despres!!

user Xec | Hace más de 5 años

A l'anterior, si que sé llegir...no trobes que fa una diferencia clara a sectors no peninsulars? Sobretot quan a mesures a pendre?? Saps llegir tu? Ja ho decidiran els juristes...però quant a mesures in situ minut 0...sa comunitat autònoma si que hi tenia que pendre part no trobes? "No obstante lo anterior, en el caso de que en los territorios no peninsulares se produjeran situaciones de riesgo cierto para la prestación del suministro de energía eléctrica o situaciones de las que se pueda derivar amenaza para la integridad física o la seguridad de las personas, de aparatos o instalaciones o para la integridad de la red de transporte o distribución de energía eléctrica, las medidas allí previstas podrán ser también adoptadas por las comunidades o ciudades autónomas afectadas" Si no saps llegir tu asò...ja em diràs...quina interpretació en fas!!

user A Xec | Hace más de 5 años

No saps llegir? Diu: “si las empresas que desarrollan las actividades destinadas al suministro de energía eléctrica lo hacen mediamte instalaciones cuya autorización sea competencia exclusiva de una Comunidad Autónoma...” L’enllç amb Mallorca i la xarxa d’alta tensió son competència de l’Estat. La responsabilitat és TOTA de Red Eléctrica i de l’Estat.

user Xec | Hace más de 5 años

I acaba: "En estos supuestos, si las empresas que desarrollan las actividades destinadas al suministro de energía eléctrica lo hacen mediante instalaciones cuya autorización sea competencia exclusiva de una Comunidad Autónoma, la intervención será acordada por ésta, salvo que esté en riesgo la seguridad de suministro, en cuyo caso, también podrá ser acordada por el Gobierno, quien lo comunicará a la Comunidad Autónoma." Si amb tot açò i els anteriors comentaris ningú veu negligència temeraria per part de tots els agents inclos el Govern i Comunitat Autonoma mai més ben dit "apaga i vamonos".