user Arturo Bagur | Hace más de 5 años

En Carre es i sera sempre un batle molt important per Ferreries. Honest, fainer i enamorat del seu poble.

user ferrerienc empegait | Hace más de 5 años

Per tu ferrierenc orgullós.... que te que veure?? pues que está clar de quin peu pixen es que gobernen a Ferreries...i si com diuen entra en Xesc...apaga i vamonoooooooos,mes flocs grocs.... pero també mes vots per altres grups politics que ni voleu veure en pintura,no has vist que he posat lo primer bona persona i feiner?? no tenim llibertat d´expresssió?? o només es segóns per quí?mes clar o mes alt??? ara veurem quants de punts positius tens tu i quants jo??ale bona nit.

user Ferrerienc orgullós | Hace más de 5 años

A "Ferrerienc empegait": què té a veure que hi hagi flocs grocs amb en Carre???? Es teu comentari sona a voler embrutar sa imatge d'un batle que ho ha donat tot per es seu poble, per sa seva gent. Sa societat necessita més gent així.

user David Cau. | Hace más de 5 años

Carre sen va i deixa es fangs toxics i radiatius . Retirada a temps es una victoria .

user Ferrierenc empegait | Hace más de 5 años

Totalment d'acord que en Carre es bona persona i feiner.... Peró lo que també está clar.. Es que per llastima a Ferreries hi ha moltisima gent a favor de es catalanets.... I extremistes posant floquets grocs per tot, sobre tot per es Carrer S. Bartomeu..... I es carrers están brutísimis de merda de cans.... I no pasa res.... Es parques están super abandonats,será pq a Ferreries no hi ha casi fiets.... I diuen que no hi ha doblers..... Peró si que hi ja doblers per es dimonis(que res te a veure amb Menorca ni Ferreries) després ens queixam que es Mallorquins mus copien ses festes..... Es sa realitat agradi o no agradi. Molta sort Carre.

user Joan | Hace más de 5 años

Bon batl.le, es inposible fer ho be per tothom, a veure qui podran posar ara l entesa al cap devant .una persona d' esquerra moderada i religiosa com en carre segur que no el trobaran.Sa logica diu que es sustitut pot ser en Cesc.

user Analisi | Hace más de 5 años

A ses properes tocarà votar es mal menor. L'Entesa necessita un bon substitut (no serà gens fàcil) per combatre sa dreta que vindrà amb tot. El que pot salvar un govern d'esquerres és que es vot de dretes s'escampi entre PP, Cs (que apareixerà) i ves a saber si cap il·luminat es presenta amb Vox. Per l'esquerra només hi ha l'entesa. I enmig a veure qui presenta el PSOE i es des Centre si es presenten (tant residuals que ja no en sé ni es nom.)

user Mar | Hace más de 5 años

A Ferreries fa molts anys q es vota a SA persona, i no a n'es partit. En es cas concret d'en Carre sobretot. Tant de bò es futur batlle sigui la meitat d'humil i sensat com ha estat ell ( ja sigui d'esquerres com de dretes!)

user Joana Isabel | Hace más de 5 años

Moltes gràcies per tot...Segur que ho has intentat fer lo millor que has pogut....Ningú es perfecte..Ja ho sabem ....Conec sa dita "ES MAL DE FER FER-HO BÉ PER A TOTHOM..." però per a jo lo que més val es tractar de fer.ho bé sense fer favoritismes...sino fer-ho amb justicia ...Tu has estat una persona senzilla i propera....Jo us estic molt agraïda ...a l'entesa i el PP (Ajuntament de Ferreries)....no partits...però ses persones que m'han ajudat que pogués tenir un lloc de feina.... Sort .... A s'escola et rebran amb els braços oberts...SEGUR.

user Va gros | Hace más de 5 años

Una victoria més de VOX