user Conseller | Hace más de 5 años

Teniu de tenir es nivell B de català per comentar as menorca.info, sino absteniu-vos charnegots!!!

user Joan | Hace más de 5 años

Y cuando gobernó la banda organizada fué mas de lo mismo, auque tengan a sus trolls metiendo cizaña en los comentarios... es un problema de rojos y azules... o sea ppsoe son la misma mugre para Menorca.

user jjosele | Hace más de 5 años

Los menorquines son por naturaleza mesquinets conformistas, ellos lo saben y se aprovechan ,no entiendo que sigamos votando a los mismos, como decia un compañero por aqui tarifas de billetes para todas la islas unificadas.hay que defender nuestros derechos.se acencan las elecciones hacer valer vuestros votos.

user josep | Hace más de 5 años

no s´angyin, menorca no te cap pes, es l´ultima de les illes, per lo tant no ia solucio, al no tindra pes economic i poca poblacio, comportan aquets problemas, l´unica solucio es na viure a un altre indret el que pugui fero, que es lo que amb fet jo i la meva dona, i creguin val la pena.

user borras | Hace más de 5 años

Qué grande es Marc Pons!!!! Ahí donde pone el ojo la arma que da gusto: Cesgarden, cable submarino, transporte aéreo... Tremendo.

user XXX | Hace más de 5 años

gracias Marc ¡ gracias Francina ¡ gracias a todos los que hundis a Menorca con vuestra ineptitud e incompetencia.

user Pablito | Hace más de 5 años

Y los aviones a tope, no cabe ni un alfiler,los politicos que tenemos tampoco hacen nada, bueno si !!! Calientan la silla y aveces ni eso!!!!!

user inde | Hace más de 5 años

I dale amb els polítics!!Tot depèn de Madrid, ho sabieu? I de les companyies que llepen cul a Madrid, ho sabieu? Si des d'allà les obligassin a tenir preus raonables, ja estaria. Potser fins i tot Europa i na Merkel hi tenen algo a veure...Cansats amb el tema polítics menorquins.

user Pito | Hace más de 5 años

Los menorquines estamos a la cola de todo,billetes mas caros,la gasolina mas cara, impuestos mas caros,nos lo prohiben todo, ahora eso si tenemos los politicos mejores pagados,con esto estamos mas tranquilos( ya se acercan las elecciones)

user xec | Hace más de 5 años

Feim sa pena! i en tant d'ambits necessitem de polítics en cara i ulls, ja esta be de xucladors. sempre ses mateixes cares que es tornen a presenta any darrera any, que no ho veim? no m'importa el color, només que fossin honrrats i que miressin per noltros, no perdessin el temps, als carrers de altres províncies, demanant coses que ni ens toca de prop, ja tenim prou en lo nostre ens haurem de posar ses piles a les urnes. Necessitem d'un cop de puny a la taula, tornar nos algo més rebels, algo que ens falta als menorquins, així com la unió de tots els pobles, un ja n'estem farts de vosaltres, un deixau de menysprea als ciutadans, perque senyosr/as politiques, vos esteis enrrient a la cara i abusau de la nostra passivitat, ja se que és culpa nostra, pero no feis gaire per millorar aquesta hermosa illa, no vos estimau res, sou marionetes de partits de fora, vergonyós! aquí el meu cop de puny, i no sé com ho faria… però ja n'hi ha prou companys/es. juntarnos només el 24/6, no basta