user jo mateix | Hace más de 5 años

Bon dia.Veig que vas bastant perdut, així que no passis pena! T' ajudo ara mateix.Els càrrecs són rebel.lió, sedició, desobediencia i malversació. Els han dit mil vegades per la tele. No la veus, la tele? Segur que sí. Així que ja coneixeu els càrrecs. Josep i tu.I qui acusa? La Fiscalia. Que és la qui fa l' escrit d' acusació. Per tant, sí hi ha càrrecs.Després tenim el tema del Judici. Quedaran absolts o els condemnaran. Açò ja es veurà. Però no hem de confondre ous amb caragols.El tema de la Justícia europea. Ara resultarà que el que passa a Espanya s' ha de jutjar a Alemanya, Bélgica o Moçambic. Doncs no! Seguint l' ordre europea d' extradició, els Tribunals d' aquells països han decidit sobre elles. I res més. A veure si ara resultarà que els delictes de Munic es jutgen a Santa Coloma de Gramanet; els comesos a Lisboa, a Milan; i els comesos a Moscou, a Maó. Doncs no! No mesclar ous amb caragols.Bélgica no extradita ni a etarres amb delictes de sang.

user Menorquí | Hace más de 5 años

@josep a menorca mos importa una merda es papanatas separatas catalans, tenim prou amb lo nostro.

user Pregunta a Jo mateix | Hace más de 5 años

Podries explicar quin càrrecs? i Quins son justs de presó provisional?A veure si m´ajudes a posar les coses clares. "Has llegit l' escrit d' acusació de la Fiscalia? Estudia també Dret Processal." Evidentment la Fiscalia fa escrit d´acusació i no de defensa, ja qué es ládvocat acusador. Per cert has llegit l´escrit de la Defensa? A vegades sembla que mesclam Justícia i Fiscalia.Fins ara les úniques sentències han vingut de l´estranger, i quin resultat ha estat? Si el cas es tan important que mereix presò provisional, per què no es jutja ja! Peró malhauradament el Jutge espanyol només escolta a una part,i a més no fa la seva feina. i Això es diu Prevadicació, no?

user Patria | Hace más de 5 años

A ciudadano ejemplar: con lo de patria ya te piensas que tienes razón, no debería existir esta palabra, sois más nacionalistas que los catalanes jajajajaja la mare que hem va parir!!!

user M.R. | Hace más de 5 años

El Banksi menorquín, que artista se ha perdido.

user jo mateix | Hace más de 5 años

Josep, en primer lloc, recomanar-te que estudiïs català. Als teus lectors ens aniria molt bé.Respecte als polítics empresonats, no diguis que no hi ha càrrecs. Com que no hi ha càrrecs! Has llegit l' escrit d' acusació de la Fiscalia? Estudia també Dret Processal.I respecte a l' acusat dels danys a la naveta. La Policia l' ha detingut. Però ja veurem si el Jutge el condemna. Una cosa són els indicis i altres, les proves.

user Juan. Mahón.- | Hace más de 5 años

En primer lugar, hay que advertir que es "el presunto culpable" de la realización de las pintadas. Por lo tanto, siempre la presunción de inocencia. Pues parece que todo el mundo ya lo declaró culpable. Se le ha de juzgar y, una vez dictada la sentencia, podremos opinar sobre la misma y sobre su consecuencias. En segundo lugar, nuestro Código Penal contempla las penas sobre estos delitos contra el Patrimonio. Yo no las conozco, pero es de suponer que, en el caso de que sea declarado culpable, nadie le quita una buena multa. En tercer lugar, advertir que gente como ésta, alejada de las normas sociales más elementales, siempre ha existido, aunque ahora se noten más por aquello de las redes sociales, la mejor información, etc... Y, en cuarto lugar, sería deseable no tener que leer muchos comentarios tendenciosos, porque condenan a una una persona antes de enjuiciarla... Repito! Siempre la presunción de inocencia. No lo olvidemos.-

user Diego | Hace más de 5 años

Per a @a Diego: per que ho entenguis, fes es favor de llegir sa llei de normalització de les Illes Balears.

user seamos serios | Hace más de 5 años

Mano dura vota VOX no serás defraudado.

user josep | Hace más de 5 años

lo que es increible, es que aquet individuo estigui en llibertat provisional amb carrecs, i els presos politics estiguin empresonats sensa carrecs, i sensa cap motiu, an contra d´al antre que si esta acusat amb motius, estem amb un pais africa i esperpentic. ,