user Ffff | Hace más de 5 años

Hola. Ciudadà exemplar... Amb tot es respecte, veig que et fa gràcia tenir a persones amb presó preventiva... Amb acusacions que no son veritat, diu ben poc de vostè... I explica'm quina mentida he dit... Crec que cap. Raó tens no hi ha pitjor ceg, que qui no vol veure...

user Ciutadà exemplar | Hace más de 5 años

Ffff els poden acusar de lo que volguin, i mos enfotem de voltros, a sa presó un cap d'any més! Ale prou raonar amb hent que veu lo que vol veure i que repeteix mentiras mil vegades perque es tornin una veritat!

user Ffff | Hace más de 5 años

Hola. Ciutadà exemplar... Sí ho hem de dir tot... El procés ve desde baix, el poble que demana el dret a decidir, els polítics s'hi van afegir.. En canvi, aquesr partit de corruptes, és en benefici propi( el seu fill és ferent d'una empresa de fons buitre). Amb sa peculiaridat de que estan en presó preventiva... Son PRESOS POLÍTICS, ja que no es poden acussar de rebelió i sedició sense armes. Com sí ca fer en Tejero ( per exemple) sabíes que en Perez de los Cobos va participar al 23f...? Sí,el responsable del dispositiu 1-O... el que van acussar de tortures( caso Urra), per despres indultar-lo i ascendir-lo... Espanya està espanyada. LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS. Bon any. Salut

user Ciutadà exemplar | Hace más de 5 años

@cromapons, estic d'acord amb tú, com es Pujols, o en Mas, es pares del pdecat, l'antiga Ciu, els ideòlegs del procés, els que tan s'estiman catalunya i mentre deien "espanya ens roba", cada cap de detmana amb bosses de fems cap a Andorra, un patriotes independentistes catalans. Ho em de dir tot no?

user Necronomicon | Hace más de 5 años

Según la constitución, los espanyoles tienen derecho a una vivienda digna. La interpretación que hacen de esto los neoliberales constitucionalistas del pp, es que las viviendas sociales se tienen que vender a fondos buitre y sacar beneficio de ello.

user Bond | Hace más de 5 años

Que desgraciado hay que ser para alegrarse de noticias como esta y no citar nunca la macrocorrupcion andaluza o catalana,de pena.

user pepe | Hace más de 5 años

BUENO, LA HA CONDENADO UNA JUEZ AMIGA DE CARMENA......Y YA HAN RECURRIDO, SEGURO QUE SALDRA EXCUPADA COMO CAMPS Y MUCHOS OTROS IMPUTADOS .

user Skywalker | Hace más de 5 años

Llevo dos dias esperando los sabios comentarios del fascherio local, estoy perdido sin los sabios comentarios de@ciudadano ejemplar........je suis desolé.

user cromapons | Hace más de 5 años

Mentre s'envolten de la bandera ens roben. Son els patriotes espanyols, els del PP, Ciutadans i Vox, els que mes estimen Espanya, els que més defensen la Unidad de España, pero mentres... s'omplen les butxaques i ens venen al mejor postor. Ells els patriotes espanyols ...

user LUIS martin sauri | Hace más de 5 años

Esta venta fraudulenta se efectuo en cuanto uno de sus hijos entró en el fondo Buitre, en el cual sigue, llamado Blackstone.