user verificado sin lugar a dudas | Hace más de 5 años

Constatado oficialmente con la bendición de menorquin viajero, la falacia de ......Con una mirada «inclusiva» e «independiente», ...de eso nada, descarada aplicación de la ley del embudo, atrapa incautos para llevar a las directrices comunistas pancatalanistas necesarias para atrapar la sociedad en “el cambio” un dominio neocomunista diseñado para Europa.

user Menorquí | Hace más de 5 años

Bona iniciativa !!!!

user Menorquín viajero | Hace más de 5 años

Gran iniciativa, bravo. Em sembla fantàstic que es belluguin doncs son ells qui sofriran la merda de país que els hi deixarem els més grans si no ho arreglen. No soc jove però m'adhereixo al 100% a la iniciativa ! Enhorabona i a treballar !

user Luxi | Hace más de 5 años

Més, fàbrica de problemes. Solucions, zero.

user otra vez el mismo royo | Hace más de 5 años

No cuela tía Manuela, está en el manual comunista independentista, estamos informados por suerte o desgracia, “grupos de discusión” aflorarán a montón esa es la directriz matriz.

user Paco | Hace más de 5 años

El nom hi ha que reconeixer que està molt ben triat: sou un vertader enderrosall!

user Gao | Hace más de 5 años

Reuníón de futuros camaneros y camareras de pisos. Bueno, eso poniendo el mejor escenario posible. El más realista, el paro. Enhorabuena cracks! Vais por buen camino.

user El ignorante | Hace más de 5 años

Ni son cap rama de partit polític ni els interessa sa política, molt menys governar res o ser de MES. No han rebut cap tipus de subvencions ni en volen o en necessiten cap. No son catalans ni els importa en absolut sa independència, sí és dret a ser digne i a poder decidir des poble. Seguiu lladrant com a al·lots a un pati d'escola i com a homenots renegats de bar que sou mentre viviu des passat. Però deixau anes joves que lluitin perquè es dia de demà es vostrus fills puguin disfrutar de sa Menorca que es mereixen. Ah, i abans de comentar tonteries que no estan contrastades enlloc, apreneu a argumentar com a gent adulta, o sinó, menjau cebes!! Bon any a tots, estimats.

user El ignorante | Hace más de 5 años

Ni son cap partit polític ni els hi interessa sa política, molt menys seran de MES. No han rebut cap subvenció ni en en volen cap. No son catalans ni els importa en absolut s'independència, si es dret i sa dignitat des poble i de sa gent. Podeu seguir lladrant com al•lots a un pati d'escola o plorant com a homenots de bar que sou mentre viviu des passat. Deixau que es joves es preocupin per deixar anes vostrus fills sa Menorca que es mereixen. Plantejeu-vos per una vegada que es "febles mentals" i es "cocus menjats" sigueu voltrus i no aquells que cerquen lo millor per sa seva gent sense cap tipus de recompensa a canvi. I sobretot, abans de dir tonteries, menjau cebes! Bon any a tots, estimats.

user Vox & voto | Hace más de 5 años

Pero alguno de esos dice alguna vez una frase suya que haya pensado por su cuenta y escrito él o ella? Nunca. Los podéis leer. Todo son tópicos de cortar y pegar. Pensar por ellos mismos no les va, es demasiado esfuerzo y no llegan ni lo pillan.