user Antonio | Hace más de 5 años

Antifascistas?dan pena...que se pongan a estudiar o a trabajar y menos hacer el idiota.Fascismo lo que en Cataluña.

user tob | Hace más de 5 años

que publiquen sus fotos y sus nombres y direcciones,, merecemos saber quienes son los monstruos que nos rodean..

user directrices programáticas de manual | Hace más de 5 años

El desmadre padre de mentes alienadas motivado por el ambiente psicosocial catalán universitario el mayor caldo de cultivo para estar haciendo el caldo gordo a la proyección del independentismo programado para los deseados “paisos catalans”. Lamentable servilismo.

user Un Menorquín | Hace más de 5 años

Antes de verter dichas estupideces, tendríais que tener solvencia económica y neuronal. Venga, disfrutar de la isla, de vuestros familiares y volver a narnia cuanto antes. Si queréis cambiar las cosas, hacerlas con las reglas del juego.

user Ciutadà exemplar | Hace más de 5 años

As meus fis si srribst es moment volen estudiar una carrera que no sigui a Menorca, a cualsevol banda menos catalunya, no vull que respirin s'ambient tòxic i autoritari que hi ha allà, estàn rebentats des cap i no veuen que s'enfoten d'ells desde Madrid, peró molt molt molt més es politics de sa mateixa Catalunya, i ho fic amb tristor per ser mig català, pero fot ascu amb lo que sa convertit Catalunya. A estudiar Salamanca o Madrid i que no se me sortir un kale borroka cabezahueca catalufu que aprofiti ses vacances per venir a fer-se es activista de pacotilla cuan ho tenen tot es joves d'avui dia.

user Torra | Hace más de 5 años

El dia que seais octogenarios seguireis siendo Españoles.

user Borja | Hace más de 5 años

Quan es dóna sa versió d'un però no de s'altre, deixa de dir-se periodisme i comença a ser propaganda.

user Marc | Hace más de 5 años

No he trobat un comentari amb un mínim de decència, hem de demostrar que som persones cíviques, i amb cíviques no deman que no insultin a els cossos policials, que s'ho mereixen prou, que es debatesqui amb arguments de ver, envers de simplement comentaris racistes. Assumint que estem tots afiliats a x partits polítics quan sa majoria reconeixem que ni siquiera estem a favor del sistema "democràtic-liberal".

user marta | Hace más de 5 años

No em sorpren gens. Els anomenats 'antifaixistes' sempre han estat tant intolerants i violents com els faixistes. Ho per dir-ho d'una altre manera el comunisme és l'altre cara del faixisme. De fet no hi ha idiologia pol·lítica amb més dictadures, represió i assessinats que el comunisme.

user josep | Hace más de 5 años

quina policia tenim?, per matar animals indefensos?, per no protegir a les donas?, per tenir als fiascos com el asesinat de dos joves al panta de sau i cargar les culpas a un que tenia anrecedents i ara sa vis que potser no es culpable? n´em apanyats si aquets ens tenan que proteguir dels deincuens.