user ferreries | Hace más de 5 años

Conservatori de Menorca millor a una zona accessible també pels de fora de Maó. NO dins un clot-ninxo-búnquer . Els músics mereixen un bon lloc adequat i poder aprofitar i gaudir del Sol. La Sala Augusta no és bona opció. No és ni tan sols una opció. Penseu el que és millor per un conservatori, no mireu la manera de solucionar un problema endèmic de la Sala Dis-gusta.

user A Músic | Hace más de 5 años

Músic, ningú posa en dubte que calgui un conservatori, el problema és el lloc. A Maó i voltants hi ha MOLTS llocs millors que la Sala Augusta: més grans, amb millors accessos i molt més fàcils de posar a punt sense tanta obra.

user Para music | Hace más de 5 años

Crec que et confons music. La majoria no critiquem que es faci un conservatori, si no la manera en que es farà. El projecte és una aberració. Hi ha moltes altres alternatives, i alguna cosa hi haurà quan tothom esta en contra d'aquest projecte, fins i tot la propia gent del conservatori.

user aficcionat | Hace más de 5 años

Molt d'acord amb " músic ". Pero la ubicació es millorable. A qui corresponguï, penseu amb totes las personas que tenen que anar al Conservatori día a día, amb el transport tant públic com majoritàriament privat, amb l'aparcament, etc. etc. I molt millor fer obra nova, que aprofitar espais que a pocs días serán petits.

user Calavera | Hace más de 5 años

Vemgaaa que somos ricos,,,,la izquiedar despilfarrando

user Inis | Hace más de 5 años

Hay que estar a punto de entrar en el frenopático para volver a votar a esta peña. Mai més!!!

user músic | Hace más de 5 años

Molt de savi llegesc per aquest rodol. Un Conservatori ben equipat és un espai necessari i imprescindible en qualsevol societat mínimament avançada. A Menorca no el tenim i és urgent que es posi en funcionament. La cultura mobla el cervell i més la música que és el llenguatge universal per excel·lència, no sé si vos havieu entemut. I per que fa a l'auditori estarà ubicat en un nivell una mica més baix que Es Freginal. Quin problema hi ha? A vegades sou patètics!

user Tomás | Hace más de 5 años

Era mejor hacerlo en el antiguo pabellón del Alcazar. Pero claro los prejuicios de este ayuntamiento les impide pensar.

user Joana | Hace más de 5 años

Estan fotuts des cap!! Quants alumnes hi ha al conservatori? Realment necessiten tot aquest montatge? No ho entenc. Que bo de fer és gastar els doblers dels altres...

user Calamardo | Hace más de 5 años

Vaya pedazo de obra para..... 200 alumnos? Nos hemos vuelto locos o qué?