user Núria | Hace más de 5 años

Lamentablement pels que ens sentim d'esquerres, s'ha de reconèixer que l'actual equip de govern de Ciutadella ha estat pèssim. No es pot dir que hagin fet res malament perquè bàsicament no han fet res. Al menys no han robat i això ja és un avanç respecte equips de govern anteriors. Però no n'hi ha prou. Ser honestos, és clar, però tenir alguna idea sobre què s'ha de fer a Ciutadella també. No confio en gent que va en solitari, sinó en un equip valent que digui les coses clares.

user Josep | Hace más de 5 años

Una contacontes professional? Gracies, ja en tenim prou. N hi sobren.

user Quin desmerit de comentaris | Hace más de 5 años

Home, precisament ara tenim clar el que cobren tots els regidors gràcies a la feina feta per Podemos en matèria de transparència. Per cert, jo segueixo veient que hi ha dos regidors de GxC sense retribució, al igual que la oposició. Font Ajuntament. També veig que Ciutadella és ara el segon Ajuntament més transparent de Balears i el 17 d'Espanya. També veig que la política de Comunicació ha destacat aquest mandat. Whatsapp municipal, impuls del web, administració electrònica. No sé...em podeu dir que va fer el PP en l'anterior mandat, perquè criticar es fàcil, pero caldria aportar arguments, enlloc de tòpics.

user Quin mérit? | Hace más de 5 años

No té cap mérit no fer res més que cobrar a l'ajuntament. I parlant de intoxicar, de fet acabo de mirar-ho a la web municipal i els regidors de G x C cobren més que la oposició, llevat de la senyora Nati, que cobra el mateix que la oposició ARA, des de que es va endollar al Consell i te un altre sou públic, fins llavors cobrava molt més , el senyor Sergi 1941,20 euros x 14 pagas (font web de l'ajuntament) el que és un gran misteri és el que fa per guanyar-s'ho.

user Lectora | Hace más de 5 años

Ellos mismos lo reconocen...” de algo tienen que vivir”....pues si de todos nosotros. Porque lo que es trabajar, trabajar ni chapa dan.!!!

user Nema | Hace más de 5 años

Por que no habra nacido en Venezuela esta señora? Mala suerte.

user Difícil eleccion | Hace más de 5 años

Entre Joana Gomila Noemi Camps y ahora esta tal Fatima Anglada lo mejor es tirar los dados.

user Té mérit | Hace más de 5 años

Ànim Fàtima. Necessitem de dones valentes i compromeses. Ja està bé de sempre tenir els mateixos a Dalt la Sala. Antoni Juaneda, Triay, Joana....tots aquests ja fa massa temps que es dediquen a la politica. I a menorquín li diría que abans de intoxicar s' hauria d' informar. No crec que ningu es dediqui a la politica municipal per guanyar doblers. De fet crec recordar que dos dels tres regidors de Gent x Ciutadella han estat tot el mandat sense sou, cobrant el mateix que els regidors de la oposició.És a dir, dietes per anar a Ple i prou. Hi ha gent que es dedica a la politica per canviar les coses, per intentar millorar-les. Es evident que al entorn del PP aquest concepte no es compren massa. Així ens ha anat a Ciutadella els darrers vint anys.

user menorquín | Hace más de 5 años

Estoy flipado!!!!! Esta Señora en qué trabaja? La única conversación que tuve con ella quedé admiradísimo por su gran talento e inteligencia!!!! Que sí hombre que viva Podemos y todo lo demás!!!!! Vamos a salvar el mundo hombre, que sí, que viva la Fàtima esa y todo lo demás!!!

user jo mateix | Hace más de 5 años

¿Podemos? ¿Aún existe?