user Peseteros | Hace más de 5 años

La generación que creó el botellón aún no ha soltado la botella. Qué penoso!

user manumenorca | Hace más de 5 años

... si te emborrachas, no ligas, y si ligas borracho, no mojas, o mojas todo con secreciones y vómitos menos tu objetivo final... no entiendo que se identifique lo uno con lo otro... puestos a elegir, mejor ligamos con un puntito, pero no borrachos ni borrachas...

user Bep | Hace más de 5 años

No seria mejor nombre, gilipolleo?.

user Polis buenistes i vagos | Hace más de 5 años

Gent amb gots enormes de alcohol pels carrers del centre a Ciutadella a hores concretes i la policia a on és?

user Llum i taquígrafs | Hace más de 5 años

Espany@ls molt espany@ls i molt borratx@s què com més alcohol més prest més espany@ls

user Feis de la necessitat virtut tontament | Hace más de 5 años

Mira què sou curts de gambals els universitaris retornats què vos creis el llombrígol del món què tinguent l'espai més adient per lligar i fer el lloro emborratxant-vos fins a caure al terra sense perdre el nom públic,anau i vos apuntau al tardeo al casc antic com l'invent del segle quan ho teniu solucionat anant al port de Ciutadella i vos creis els llestos dels llestos!!normal sent la generació què creiè que fer botelló era "lo més"quan no heu sabut mai gaudir d'un oci tant autèntic i de qüalitat com el què vam tenir als vuitanta i noranta a Ciutadella,vau inventar "lo"més cutre vist mai:botelló i tardeo!BINGO pels doctorats!

user Afanesridículetc | Hace más de 5 años

Quina vida més trista. Tant d'odi i frustració. Deixi fer a sa gent. Moralistes, banderistes antibuenismo i altres éssers enfadts; tranquis, un poc.

user Exbatles,promotors imobil.liaris etc | Hace más de 5 años

Què bé que el horroròs tardeo s'hagi instaurat com a litùrgia diurna a ulls de tots,fillets inclosos:el meu germà senyalat com a borratxo públic ja no ho és més!!ara ho sou tots els què anau de cara i ulls,com ell!!i puc dir noms i professions"respetables" a punta pala què van passadíssims en plena contramurada i pes Bananas,què ja és xunga la cosa!¡¿respetabil.litat,què és això ara a Ciutadella?!:anar calent@s i borratx@s!

user jous | Hace más de 5 años

Regular aquesta moda sí però música en directe o terrasses o patis interiors de nit no? venga va... Hi ha gent que fa feina de nits i vol dormir de dia també! I quan posin de moda es berenars de gin tònic què? tornam fer canvi de normatia? legalitam afters?

user Lógica | Hace más de 5 años

Así va el país que nos adaptamos más a emborracharnos todo el día que a vigilar a los que roban.