user Ffff | Hace más de 5 años

.... CONTINUACIÓ... VA insistir amb una reunió que tingué en Forn amb els màxims dirigents de ANC i omnium, quant els Jordis esteien encarcelats... Després s'abogacia de l'estat Rosa Maria Seoane( sí sa de sa porta giratoria provibent de la cúpula d'Adif) fent preguntes incomprensibles que fins i tot el jutge Marchena va fer callar.... Res una autèntica peli. Una farsa de judici.... AGUSTIN i damés; no hi ha pitjor ceg, que qui no vol veure!! Açò passa quant només fan cas als informes del tinent coronel de la G.C Baena... O he de dir "tacito"...per els amics. SALUT. VISCA LA JUSTICIA JUSTA

user Ffff | Hace más de 5 años

Hola. Per AGUSTIN,senee voler faltar al respecte però lo del fiscal Cadena va ser de peli... Quin munt de mentides( no se fins a quin punt premeditades). Confonent noms i persones va anomenar Montserrat a Teresa Laplana, va confondre Puig amb Pujol. Es va referir a cúpula politica quent era cúpula policial( quant xerrava d'en Trapero). Es va errar confonent "la crida per la democracia" amb l'ANC. Va mentir reiteradament dient que eren 7 cotxes i no 2 debastats ( pocs segons després va dir no que no havia dit debastats...) Va mentir que la policia havia "trepado" per s teulades, quabt van passar per una barana d'un terrat de metre i mig... SEGUEIX...

user AGUSTIN | Hace más de 5 años

LAS UNICAS PELICULAS SON LAS FOTOS TRUCADAS DE LA VIOLENCIA POLICIAL Y LOS FALSOS PARTES MEDICOS... SEGUN ELLOS CUANTOS HERIDOS HUBO???? LA VERDAD TIENE LAS PATAS MUY CORTAS.

user estraperlista | Hace más de 5 años

Lliurar no se'n lliuraran, és evident, després de tot aquest show, l'estat espanyol necessita fer evident la venjança, ara bé. La condemna serà proporcional al ridícul internacional que estan fent. Per molt que tractin d'ocultar el judici, el món veu la farsa que és i a la llarga, tot i el patiment dels presos, acabarà com no pot acabar d'altra manera: amb un nou estat.

user ,,,,,,,,, | Hace más de 5 años

johan68. En Forn va tornar de Brusseles per presentarse devant el jutge i també està a la presó.O sigui que els que estan a l´exil-li també estarien a la presó PREVENTIVA. Els de la manada i els de Blanquerna jutjats i CONDEMNATS estan al carrer.

user Así es | Hace más de 5 años

El abogado de Forn, ha desmontado el relato de las acusaciones.

user johan68 | Hace más de 5 años

Estos no se libran ni por asomo. Creen que están ahí por sus ideas políticas y así no se van a librar + cárcel, por que evidentemente están ahí por haber hecho caso omiso a las advertencias continuas de ilegalidades, se lo pasaron por el forro y las cometieron, uno tras otro, aparte que todo está más que grabado, declaraciones soberbias, actos, etc...no pueden negar que estaban advertidos, que se les negó poder hacer A y B.... Van de listos y les caerá la gorda por que no han entendido nada aun. Una lástima, supongo que ante lo indefendible prefieren tirar por el lado melancólico de sus ideales pisoteados por un estado represor...en fin, sempre pobrets. Su problema, el creer que están en un pleno...y es un juicio para defenderse de las acusaciones y ellos se van por los cerros de ubeda. Lo que si tengo claro es que el hecho de que unos cuantos pirasen desencadenó la prisión, pero eso tiene que ver con que algunos "listos" les jodieron bien dejándolos colgados en Cataluña. He dit..

user Pau | Hace más de 5 años

@Joan els que es pasen la Constitución pel forro es el govern espanyol.Hi ha un munt d´articles que no cumpleix però tan us fot.I segons la UE lÉstat espanyol és el que més lleis es salta.O sigui que tindrieu de reflexionar una miqueta i curar-vos la catalanofòbia.

user Ffff | Hace más de 5 años

Hola. Estimat "troll" ( setè comentari)només posar aquest nick tant semblant al meu... Diu la classe de persona que és vostè! Després faltar al personal... Vostè pot dormir les nits? Està content amb vostè mateix? A mi, em fa llàstima,amb gent com vos no trob raro que surtin indepes de davall ses pedres... Vivim en un estat democratic, no em facis riure... Que per ara només has copiat noms i faltat a la gent... VISCA LA LLIBERTAT, VISCA LA GENT BONA

user dic | Hace más de 5 años

Ffffff: Que és per tu un cop d´estat?El mateix ministre Montoro va dir que les finances estven intervingudes i que per tan no s´havia gastat cap diner del contribuent.A molts estats també estan prohibits partits com la Falange.