user Respecte | Hace más de 5 años

El que podem arribar a llegir... "nomes asseguts a l'oficina... 4 voltetes i ja està..." Ara, quan algú té un problema per petit que sigui, qui son els primer que arriben a la teva casa? Qui arriba abans que l'ambulancia? La policia LOCAL. Prou queixes ja que encara els de Ferreries acabarem com Migjorn que tot el vespre no te ningu....

user PoloMerche | Hace más de 5 años

Ciutadellenca perquè escoltar-los si total no fan bé el seu ofici, només es dediquen a donar voltes pel poble, després veuen baralles, aldarulls o problemes entre persones i no baixen del cotxe, s'esfumen com si no haguessin vist res

user Sempre igual | Hace más de 5 años

A que esperen es ajuntament com ciutadella,alaior,mao, ferreries per treure places per Policies! No entenc res.. doblers per altres coses sempre n’hi ha..

user Flacs | Hace más de 5 años

Tenen a un futimé de gent de entre 25 i 40 anys cremadísims a interinatges i inseguretat laboral, no treuen ses places, cuan no es que en sobrin, es que en falten!!! Que costa tenir sa gent a gust i mes molts d'ajuntaments que per sigles haurian de estar amb es treballador no? Pero no a Ferre, ciuta.....sino a tots es pobles gent que fa mes de 10 anys que fa feina i as seus municipi no a tret places de funcionari a concurs en tot aquet temps.....ciutadella, ferre, maó, mercadal......fa pena.

user Nineta | Hace más de 5 años

Açò és bo d'aclarir que es llevar es mal i s'uguent. O sigui seguir sa norma ja establerta de que tal com diu sa llei no está permés beure alcohol a sa via pública. Me pens que s'aclaririen més de dos problemes.

user PoloMerche | Hace más de 5 años

Millor que es quedin tancats a l'oficina, total pel que fan i faran, haurien de canviar la plantilla sencera al municipi de ferreries, per que no fan res només 4 voltes, que es quedin a l'oficina que ja s'encarreguen els joves de tenir cura de la bona festa Visca Ciutadella !!!!

user Ciutadellenca | Hace más de 5 años

Joana Gomila, fas lo que vols amb ells, escolta'ls!! Obriu places noves! Hi ha que ampliar plantilla! Molts se jubilen o passen a segona activitat, posau una solució ja que no deu ser tant complicat...

user Menorqui100 | Hace más de 5 años

A que esperau a treure més places de policia local. Falten efectius a tots es municipis i es que hiha estàn cremats i algu majors

user Acció/reacció | Hace más de 5 años

Sa solució es convocar més places. Així tothom content. Lo que no pot ser es que”obliguin a fer hores extres” a doblar turnos quant sa solució es ben fàcil: Treure convocatories per MES POLICIES! Fa rabia veure com gasten es doblers amb tonteries i no poguem treure mes places per nous polcies quant velar per sa seguridad de tots es ciutadans es importantisim..

user ferrerienc | Hace más de 5 años

Sa Policía Local de Ciutadella només s'enrecorda de Ferreries els diumenges dematí d'estiu per pasar-hi, per arribar a Serpentona a fotra multes fins que s'acaben es talonaris, Açó si que els interessa.