user Nou | Hace más de 4 años

Si no controlam es botellon, els horaris, el bus nit, ...TOT ens fuig de les mans. Normalitzam el que per jo no és normal. Trobau normal que un municipi, per un simple carnaval, hagi de demanar ajuda municipal als altres municipis? Jo, normal no li trob gens. Aquest tipu de festa ( carnaval, nadal, ...) hauria de començar més prest i acabar també més prest. El bus nit ha de ser per majors de 18 anys i NO haurien de deixar pujar es “botellon”. Els pares irresponsables, dels fillets i filletes de 14 i 15 anys, que moguin el cul ells si els hi volen dur i els vagin a cercar també ells. Després ens queixam de les drogues i si tot comença tant prest és com fomentar-ho!!! Ah, i no rallem del que s’han convertit les festes de poble? Una poqueria de beure i beure i l’esencia de les festes es va perdent poc a poc o depressa... Autoritats, no pensau fer res al respecte? El probleme és greu i ens fuig de les mans!! Començau posant control en el bus nit, edat, fora botellon, hores..

user Desbordado | Hace más de 5 años

Es imposible controlar la mala educación y gamberradas, cuando hay tantísima gente..... demasiada concentrada en una población... a no ser que pusieran mínimo 40 agentes para esa fiesta.... es imposible. Y como no se puede limitar, y no quieren pensar otras maneras para reducir afluencia...

user Jesús | Hace más de 5 años

Jo també estic d'acord, es bus nit es per es qui tenen es carnet, que no agafin es cotxo, no per es nins i nines menors !!!

user toni lao | Hace más de 5 años

solucio:. que no hi hagi bus nit, perque aixi no vindrien tants de joves, a mes avui dia,, els joves es dediquen es destrossar es poble, no a difrutar sanament...a mes els pares crec que molts no sabien ni on eren els fills...suspensio total del bus.. a les festes de poble,, la gent es mes civica i probablement i van els mateixos joves... ferreries te un greu problema que s ha de solucionar..

user Memo | Hace más de 5 años

Crec recordar que dins es autobussos hi ha una informació visual que diu que no està permés menjar entrepans, gelats , i no record bé si també begudes ; lo més lògic seria que no es poguessin dur begudes alchóliques i manco per menors que després s'ho beuran a sa via pública. Cosa que està prohibida per llei. Amb un vigilant a sa pujada de cada bus es resoldria molta problemàtica ,ehhhhh Srs. des Consell Insular??????

user Mare novata | Hace más de 5 años

Avam...jo vaig anar a cercar sa filla de 14 anys i tres amics més a les 23h,i feia por es cotxos que s'aturaven devora Vimpi,i baixaven plens d'al.lotim de molt menys de 16 anys,a jo me sembla que ja tindràn temps,de vetllar,quan tenguin més edat,i un poquet més de seny,comencen a anar de "juerga"massa joves...ara,asò és sa meva opinió,cadascú a ca seva fa lo que vol.

user Pere genestar | Hace más de 5 años

Cuant de muñeco amollat ouuuuu cap a escole conyyyyy

user Bus % | Hace más de 5 años

Vull imaginar que el psoe del consell ja deu estar a punt de regular el jaleobus 0.0 / carnavalbus 0.0 per tal de no ser el propi consell que afavoreixi els macrobotilots de jovenets a les festes de poble. Una solució ja!

user Bus % | Hace más de 5 años

M'inmagin que els joves menors d'edat no podien entrar alcohol dins es trole?

user Turismo menorquín | Hace más de 5 años

Cuanto daño hace la masificación turística!!!!! Esperemos que algún día os deis cuenta que el verdadero daño no lo hacen los de fuera. Ojalá fuésemos invadidos por los alemanes o ingleses!!!!