user EXPP | Hace más de 5 años

Que han hecho para Ciutadella???yo votare a Vox

user Exmilitar | Hace más de 5 años

De buenas personas no vive un pueblo. Menorca necesita prosperidad y por muy buenas personas que sean. No es normal que para una licencia en Ciutadella tarden 2 años. Pueden ser muy buenas personas pero no saben gestionar. Pero para cobrar si.

user wikki | Hace más de 5 años

Aquest partit només és per gent acomplexada que no vol fer feina i només rallar i rallar però de fer, res de res.

user Menorqui | Hace más de 5 años

Basta ya de enxufar a gente. Todos los que vemos aqui solo se presentan en politica para cobrar. Tiene toda Menorca paralizada.

user Nyaps | Hace más de 5 años

Un dia vaig anar a una conferència d´aquests del psm i a cada dues paraules deien la paraula "cultura", sense cap necessitat de dir-la pequè no encaixava en el contexte. Tot el que fan és una menjada de tarro i estudiar el que diuen per tal que el missatge sigui: si ens votes seràs intel.ligent, perquè els altres son bobos. Però tanta intel.ligència no els serveix ni per acabar una carretera en quatre anys... Dubto que tinguin tanta "cultura", però que son ineptes, no ho dubto gens.

user Marc | Hace más de 5 años

No me vull imaginar s'ajuntament amb llaços grocs... Esper q no repetesquin

user el cuento de los cuentistas | Hace más de 5 años

Antes de meter su voto en la urna, piénselo bien y vote a los expertos que procuran el estado de bienestar. Le animo a desatender esas ofertas irrealizables de los sectarios cuyo único afán son utopías soberanistas a costa de hundirnos a todos. Apueste por aquellos que resalten en sus programas la importancia de la economía.

user joan | Hace más de 5 años

Molt bona gent, a més no es coneixen ni robos, ni sobres en B, ni han estat com partit condenat, ni les reformes de seus s'han fet amb negre, ni han destruit proves ni discos duros, ni targetes balck, ni gurtel, ni lezo, ni punica, ufff podria estar tot el dia... els ciutadans son inteligents i sabran que fer en tot moment.

user Bushmills | Hace más de 5 años

A Roger, clar que si, per aixo tot el temps que a governat la dreta ningu a pogut anar a hospitals de seguritat social... Hi ha mort gent a boldros per falta de sanitat... Ja ja ja, que bo, l. Esquerra sempre fent por que Ve es Drac,,, ja ja ja, pero tant de contar sa mentida es final sa la creuen... Que bo... Menteixen en tot.. Es molt bo.. Me pix

user Maonés | Hace más de 5 años

Soc de Maó i de la foto només en conec tres. Puc assegurar que tots tres son molt vàlids i, sobre tot molt bones persones.