user claredad | Hace más de 5 años

Na Lali sa millor amb diferencia. Gran persona!

user Un poc de veritat | Hace más de 5 años

Juanico, tanta sort que algú veu ses coses...

user 1978 | Hace más de 5 años

Pena em fa saber que un antic regidor a posat aquesta notícia pel grup de whatsapp dels seus amics, ja hi ha captures de pantalla i tot. Se vos veu el llautó..

user Joanico | Hace más de 5 años

Quants amiguets te en Lluis Argona per el que veig, sou molt llestos dient les intimitats que us han contat d'una banda i defensant a gent que no té ni punyetera idea. Quan hi va haver el "gran apagon" tothom va poder veure qui es va preocupar i qui estaia escoltant el baça en un bar.. Si estais escaldats per algo serà.

user majoria absoluta | Hace más de 5 años

Enguany farà majoria absoluta. EL PP presenta un jove no format i amb poca experiència. L'Entesa posa un equip format però amb poca experiència. El PSOE presenta Ametller i gent amb necessitats que compleixi ordres. Es passa de 13 regidors a 11. El que no m'agrada de l'equip del PSOE. Posa gent que no tengui criteri, que només compleixi ordres i punt. És un equip fet a la mida de l'alcaldable. Pensi Sr. Ametller que vostè tot sol no pot encarregar-se de tot i hauria de delegar en gent preparada i de confiança. 4 anys per governar són molts. Té un equip obedient però si vostè es retira després de dos anys no crec que ho puguin treure. Al seu equip hi ha dues jovenetes, que poden ser molt feineres, però res més. I per anar dalt la sala governant s'hauria de demanar un poc més. Sort a tothom!

user seny | Hace más de 5 años

Ja voldrien molts ajuntaments tenir candidatures com aquestes, enhorabona Xisco i a tots els que venen amb tu.

user Ferreries | Hace más de 5 años

Luis Arjona no está porque no podía más. Estaba harto de las maneras del alcalde y de la regidora que cobra sin trabajar. Después tenemos a otro regidor que ha estado cuatro años llorando hasta que le han dado dedicación. Vamos que es más de lo mismo. Y el único que valía se ha ido.

user gente de poble | Hace más de 5 años

Va "sant martiner" que tots sabem qui ets a Mercadal, els mateixos comentaris feies i fas.. Almenys podries tenir 2 dits de front i que no siguis tan evident, pro bueno, vés amb el teu "amic" que és l'únic que val.

user Mercadal | Hace más de 5 años

Jo crec que hi sobra molta gent aqui i sobre tot n'hi ha que els i queda molt gros es puestu i s'ofega dins un got d'aigu...

user Mercadalenca | Hace más de 5 años

Pues..... jo sí que els votaré!! Quan sapigueu lo que presenten els altres.....