user Tobalin | Hace más de 5 años

Des que es va fundar UPCM sa bandera de Sant Joan ha estat sempre a sa seua seu, junt amb sa de CIutadella i s'Espanyola. Es motiu es que tots es qui hi anam mos sentim Espanyols, CIutadellencs i, per descomptat, Santjoaners. Si creus que només tú tens dret a sentir-te Santjoaner, CIutadellenc i Espanyol, vas molt equivocat. Només faltaría que vinguessis a ca nostra a dir-mos lo que podem i no podem posar a sa paret. A n'es teu partit fes lo que trobis que noltros no et direm res. Es veu però que s'absolutisme i sa intolerància arriben per s'esquerra.

user Manel Josep | Hace más de 5 años

Gran equipo , gente seria , honrada , trabajadora , la gran mayoría con carreras profesionales consolidadas , que viene a la política a trabajar para todos los Menorquines , para TODOS , no a vivir del cuento .

user Bep | Hace más de 5 años

Com bé dius, no és estrany veure-ho a una casa de Ciutadella, tota sa raó. Però sí que és estrany utilitzar-ho per fer política, per remarcar que defensau "lo nostro". Ara direu que sa bandera està col·locada de casualitat? que només és decoració? Utilitzar una bandera que, aquesta sí, ens representa a tots ets ciutadellencs i no sa de color taronja, blava, lila o vermella, m'és igual...A jo me fa mal a ets ulls veure-ho! Posau sa del Barça o del Madrid també ja que hi sou!

user Argantonio | Hace más de 5 años

Si, se ve que es rarísimo ver una bandera de Sant Joan en una casa de Ciutadella ¿verdad? Es más fácil verla en Pekin o en el Polo Sur. Por favor, buscad algo que criticar que tenga algún sentido, que si no nos da el hipo de tanto reirnos. Una bandera de Sant Joan ¡Sacrilegio! De verdad que es para no echar gota.

user Wep | Hace más de 5 años

"Habia una vez un circo", si estuvieras rodeado de estas personas seguro estarias más feliz. Mi experiencia? Me han acogido como a una más de la família. Són personas capacitadas, honradas, generosas, amigables, transparentes, serviciales, trabajadoras... en fin... personas verdaderamente útilez, capaces y grandiosas, que són la mejor representación de un pueblo. Porque no todo en esta vida es inteligencia chato, aunque esa a Joan Canals no le falta.

user Bep | Hace más de 5 años

Me volen explicar que hi pinta sa bandera de Sant Joan darrere? Només veient açò, ja no fa falta que m’expliquin res...

user ulleres | Hace más de 5 años

Ciutadella està de sort. Enhorabona Ciutadans.

user sole | Hace más de 5 años

Me ilusiona este equipo.

user Robeeto | Hace más de 5 años

Ara sabem perque en Terré va deixar el PSOE.... perqué li quedava massa a l’esquerra.

user Àngels | Hace más de 5 años

Mucha suerte Ciudadanos de Ciutadella.