user jo mateix | Hace más de 5 años

Fffff: aprendre una mica de gramàtica et podria resultar molt útil.Aquell de VOX era un skin? Doncs era basura. Perfecte. N' estem d' acord! Però aquests d' ETA i de TLl són encara pitjors. Han assassinat a gent. Reconciliació? Quina reconciliació! Aquests no se' n penedeixen. Ja ho van dir per la teva estimada TV3.

user Ffff | Hace más de 5 años

Hola. Per jo mateix, la noticia era la d'un skin a led llistes de vox. Vostè amb suposinb tv3!!! Així i tot permetim que el contesti... A en Josean la entrevista era per el perdó i la reconciliació amb víctimes del'hipercor, de ETA, del GAL i n'Adams l'irlandès d'aquest punt i el context vostè s'oblida amic meu. An Sastre no va tenir la mateixa sort q en Trapote ( poli q va declarar l'altre dia al Suprem) ja que l'indult den Sastre va durar 2 dies abans de fotra'l a la presó per torturar-lo... Mentre el poli el condecoraven i pujava el rang. La meva opinió tots ells a complir condemna... Ja que vos... Uns amb crims de sang vols que vagin a presó i a altres els hi posin medalles? És aquest el cordó sanitari que l'hi agrada... Potser no només hauria d'escoltar en Losantos ( el que cremaria cerceseries alemanes) ... Una salutació

user Necronomicon | Hace más de 5 años

A ver, que no hemos nacido ayer. Todos sabemos que ideologia tienen los que recalan en VOX. Eso de "investigar" aparte de ser mentira, es un intento de blanquear su imagen antes de las elecciones, para los incautos que realmente se crean que VOX es otra cosa. No son nuevos. Ya llevan tiempo entre nosotros.

user vox esponja | Hace más de 5 años

vox no investiga nada, cuando sale a luz un escándalo rápidamente salen borrando fotos y tweets, la escusa es siempre la misma que si son militantes de poca monta etc. La mierda los desborda .

user jo mateix | Hace más de 5 años

A Josean Fernández, per exemple. I moltes rialles i bon rotllo amb ell.A Carles Sastre.I el cordó sanitari, amic meu? Només a VOX i el trifachito?

user Ffff | Hace más de 5 años

Hola. Per jo mateix; vostè diu "tv3 riuen les gracies a gent amb crims de sang"... Avam, a qui han entrevistat que ha matat algu? Per Helena; vostè comenta que aquet partit investiga, no és veritat. Açò ho ha tret la premsa... Investiguessin no vetarien al "diario de mallorca" com van fer fa 6 dies a un acte seu, total per rebentar un fake news com va ser l'agressió de S.Servera... Salut

user Utikan | Hace más de 5 años

No vale la pena perder mas tiempo con los cuatro gatos de vox en Menorca no se comeran un torrao y tenderan a su disolución.

user Come back | Hace más de 5 años

Volved al pp, guapis.

user Joan | Hace más de 5 años

Dios mio tienen lo mejor de cada casa en ese partido, incluso al gerente de la fundación de Paquitio..militares, neonazis, con estos volveremos a los años 40 y 50...

user Helena | Hace más de 5 años

Por lo menos este partido investiga. En cambio .odemos directamente pone a una que asesinó y para ellos es de lo más normal.